Gunneman

Rent a skibox website

 

Rent-a-skibox


Wij van Gunneman Sports zijn zelf active wintersporters. En daarom kennen wij het probleem van beperkte ruimte in de auto. 
Onze samenwerking met Rent-a-skibox bied de ideale oplossing voor tijdelijke verhuur of zelfs aanschaf van Dakkoffers, dakdragers en aanverwanten.

Uitsluitend verhuur van kwaliteitsmerken.

Rent-a-skibox verhuurt uitsluitend producten van de kwaliteitsmerken Thule en Hapro. Deze dakkoffers worden elke twee jaar vernieuwd en alle bagageboxen die u bij ons huurt zijn dus van uitstekende kwaliteit. De dakkoffers zijn aan twee kanten te openen, afsluitbaar en worden gratis en vakkundig door ons gemonteerd. Ook huurt u bij Rent-a-skibox altijd bijpassende dakdragers van het topmerk Thule. Wij hebben voor 99% van alle type en modellen auto's geschikte dakdragers in verhuur. Montage is gratis en wordt vakkundig verzorgd op één van onze vele afhaallocaties.  


Dakkoffer en accessoires verkoop.

Bij Rent-a-skibox vindt u ook alles op het gebied van verkoop van skiboxen, dakkoffers, fietsdragers, dakdragers en sneeuwkettingen. Een volledig assortiment van alle topmerken op voorraad. een zeer snelle levering van de producten of het zelf afhalen op een van onze afhaal locaties. Op deze afhaal locaties bieden wij de mogelijkheid om de producten te laten monteren met perfecte service.