Hockey

Gunneman Sports is dé specialist op het gebied van hockey. In deze online hockeyshop vind je alle hockeyspullen die je nodig hebt. Hockeysticks, hockeyschoenen, hockeykleding, bitjes en andere accessoires. Bekijk ons grote aanbod en maak jouw hockeyoutfit compleet.
 

 
  • Al meer dan 70 jaar hockeyspecialist
  • Advies van experts
  • Snelle levering binnen 24 uur
  • Garantie en kwaliteit
  • Goede service

Hockeyclubs hockeykleding

Wat is er nu mooier dan samen avonturen beleven! Wij van Gunneman Sports zijn de trotse leverancier van de clubkleding van dertien hockeyclubs Waar we ook staan, samen staan we sterk! Zit jou club er al bij?! Ook leveren we natuurlijk teamkleding op maat.

Bekijk alle clubshops

Hockey assortiment gunneman sport
De specialist op het gebied van hockey

Gunneman Sports is dé speciaalzaak op het gebied van hockey. Wij hebben een uitgebreide collectie hockeyspullen; van hockeysticks tot hockeyschoenen, van hockeytassen tot club tenues. We bieden verschillende topmerken hockeysticks en andere hockey benodigdheden aan voor spelers van elke leeftijd en elk niveau. Hier slaag je altijd! Bovendien leveren wij door heel Nederland. Toch liever persoonlijke hulp van een van onze experts? Bezoek dan onze vestigingen in Eindhoven of Helmond en test op ons indoor hockeyveld jouw nieuwe hockeyspullen.Bekijk onze hockeyproducten in onze vestigingen