Stag gebitsbeschermers

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Online Stag Gebitsbeschermer kopen? Zo maak je een keuze.

Wij van Gunneman Sports kiezen onze HockeyBescherming collecties met veel zorg en aandacht. Onze Hockey specialisten werken dagelijks enthousiast met de mooiste merken uit de Hockey wereld. Door fanatiek eigen gebruik en onze “perfect fit” filosofie zorgen wij er voor dat je altijd slaagt met het beste product voor jouw Hockey activiteiten.

Een aantal snelle tips voor Stag Bescherming: Omdat je bij Bescherming niet mag slaan is de uitrusting en aanpak net even anders. Gebruik je hand om te blokkeren en kies dus voor een volledige handbedekking inclusief duim. Vergis je ook niet in de stevigheid van je stick deze de kracht van een slag niet verdragen. De dagen van vorm over functie zijn echt voorbij, gunnemansports.nl heeft een ruim assortiment Hockey gebitsbeschermers zodat je zonder problemen een Stag Gebitsbeschermer kan kiezen die past bij jouw smaak.

Helaas is het minder leuke aan hockey de snelheid en kracht van bal en stick. Kun je voorstellen dat vroeger een hockeybitje niet verplicht was? Helaas waren de bitjes toen ook nog een stuk minder beschermend en comfortabel dan dat ze tegenwoordig zijn. Maar gelukkig is dat verleden tijd en zijn de hockeybitjes van nu opgebouwd uit lagen, voorzien van gel en er op ontworpen om zo comfortabel mogelijk in de mond te zitten en het ademen niet lastiger te maken. Ook andere beschermers zoals uitloop of cornermaskers, veldhandschoenen of scheenbeschermers zijn door de jaren heen veel beter geworden. Het belangrijkste bij eigenlijk al deze beschermers is de maat. Koop je een beschermingsproduct te klein of te groot zit dit natuurlijk niet comfortabel en kan het afbreuk doen aan de beschermende kracht.

Stag hockeyspullen kopen?

Stag is een hoogwaardig Nederlands hockeymerk met meer dan 25 jaar ervaring. Alle producten zijn van een duurzame kwaliteit en een strak design. Ieder jaar biedt Stag weer een nieuw en uitgebreid assortiment. hockeysticks, kleding, accessoires. Stag is op het gebied van hockeyspullen van alle markten thuis.

Bekijk Stag Hockey Bescherming bij Gunnemansports.nl

Stag gebitsbeschermers zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Sinds 2015 is het dragen van een hockeybitje verplicht. En dit is maar goed ook want Iedereen die ooit aan het ontvangende eind van een krul of bal heeft gestaan zal beamen dat dit echt geen pretje is. Daarom zijn hockeybitjes een van onze belangrijkste categorieen. Hockeybitjes bedekken de boventanden en zijn te vormen met een bijgeleverde gebruiksaanwijzing. Voor beugeldragers zijn er ook hockeybitjes, de zogeheten beugelbitjes. Deze worden niet gevormd en hebben ook geen verstevigde brug zoals de gelbitjes dat hebben. De versteviging komt uit de beugel, en het bitje is gemaakt van een beschermende silicone die kracht op vangt. Ben je 11- of klein van stuk, neem dan een junior bitje. Ben je 11 en grootformaat of 12(+) kies dan voor een volwassen variant.

Klik eens door de categorien: Hockeysticks, Hockeyschoenen, Hockeytassen, Zaalhockey, Hockey Accessoires, Keepers Corner, of de Hockeykleding en maak jouw outfit en uitrusting helemaal af.

Daarom bestel je Stag gebitsbeschermers online bij Gunnemansports.nl

  • Boven de €75 wordt de Gebitsbeschermer gratis verzonden.
  • Gebitsbeschermer voor 17:00 besteld? Morgen al in huis.
  • 14 dagen recht op retour.
  • Mankement aan de hockeybescherming? Stuur ons eerst een foto dan een zending.
  • Niet goed geld terug garantie.
  • Al 70 jaar sport specialist.