Ritual hockey bescherming

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Online een Ritual Hockey Beschermer kopen? Zo maak je een keuze.

Wij van Gunneman Sports kiezen onze HockeyBescherming collecties met veel zorg en aandacht. Onze Hockey specialisten werken dagelijks enthousiast met de mooiste merken uit de Hockey wereld. Door fanatiek eigen gebruik en onze “perfect fit” filosofie zorgen wij er voor dat je altijd slaagt met het beste product voor jouw Hockey activiteiten.

Een aantal snelle tips voor Ritual Bescherming: Omdat je bij Bescherming niet mag slaan is de uitrusting en aanpak net even anders. Gebruik je hand om te blokkeren en kies dus voor een volledige handbedekking inclusief duim. Vergis je ook niet in de stevigheid van je stick deze de kracht van een slag niet verdragen. De dagen van vorm over functie zijn echt voorbij, gunnemansports.nl heeft een ruim assortiment Ritual hockey bescherming zodat je zonder problemen een Ritual Hockey Beschermer kan kiezen die past bij jouw smaak.

Helaas is het minder leuke aan hockey de snelheid en kracht van bal en stick. Kun je voorstellen dat vroeger een hockeybitje niet verplicht was? Helaas waren de bitjes toen ook nog een stuk minder beschermend en comfortabel dan dat ze tegenwoordig zijn. Maar gelukkig is dat verleden tijd en zijn de hockeybitjes van nu opgebouwd uit lagen, voorzien van gel en er op ontworpen om zo comfortabel mogelijk in de mond te zitten en het ademen niet lastiger te maken. Ook andere beschermers zoals uitloop of cornermaskers, veldhandschoenen of scheenbeschermers zijn door de jaren heen veel beter geworden. Het belangrijkste bij eigenlijk al deze beschermers is de maat. Koop je een beschermingsproduct te klein of te groot zit dit natuurlijk niet comfortabel en kan het afbreuk doen aan de beschermende kracht.

Ritual hockeyspullen kopen?

Ritual hockey is een jong en fris hockeymerk wat de laatste jaren de pijlen scherp heeft gericht op de europese hockeymarkt. De Ritual hockeysticks worden gemaakt van hoogstaande materialen. Dit zie je ook af aan de luxe uitstralling van de hockeysticks. Dit maakt natuurlijk dat Ritual niet alleen fijn speelt maar ook hoogstaande kwaliteit levert. Ook de exclusieve hockeytassen en hockeyhandschoenen zijn echte eyecatchers op het hockeyveld. Toppers als Ellen Hoog, Santi Freixa, David Alegre en Tanguy Cosyns spelen met Ritual hockeysticks.

Bekijk Ritual Hockey Bescherming bij Gunnemansports.nl

Ritual hockey bescherming is er in allerlei verschillende soorten en maten. Voor de beste prestaties en een stukje zelfvertrouwen op het hockeyveld is bescherming van vitaal belang. Iedereen die ooit aan het ontvangende eind van een krul of bal heeft gestaan zal beamen dat dit echt geen pretje is. Daarom is hockeybescherming een van onze belangrijkste categorieen. Of je je tanden beschermd met een hockeybitje, je gezicht met een cornermasker tijdens de sleepcorner, je hand met een hockeyhandschoentje of je schenen tegen bal impact met scheenbeschermers. Met de juiste bescherming sta je zelfverzekerd en professioneel op het hockeyveld.

Klik eens door de categorien: Hockeysticks, Hockeyschoenen, Hockeytassen, Zaalhockey, Hockey Accessoires, Keepers Corner, of de Hockeykleding en maak jouw outfit en uitrusting helemaal af.

Daarom bestel je Ritual hockey bescherming online bij Gunnemansports.nl

  • Boven de €75 wordt de Hockey Beschermer gratis verzonden.
  • Hockey Beschermer voor 17:00 besteld? Morgen al in huis.
  • 14 dagen recht op retour.
  • Mankement aan de hockeybescherming? Stuur ons eerst een foto dan een zending.
  • Niet goed geld terug garantie.
  • Al 70 jaar sport specialist.