Veld hockey handschoenen

Om het beste te halen uit jouw hockeyprestatie hanteren wij een aantal kenmerken die per veld handschoen bepalend zijn om tot de ideale keuze te komen. Wil je tijdens het filteren terug naar een overzicht van alle Veld hockey handschoenen of wil je gewoon een bepaalde filter uitzetten om je keuzes bij te stellen? Links in het menu zie je de opties en filters uitzetten werkt natuurlijk ook. Lees op deze pagina de uitgebreide uitleg van onze hockeyspecialisten die hun uiterste best gedaan hebben om alles duidelijk en stapsgewijs voor jou neer te zetten. Kies je een extra filter, dan komt er natuurlijk extra informatie bij. Heb je wat extra ondersteuning nodig, vul dan een van onze keuze hulp paginas in. De pasvorm is zeer belangrijk bij een handschoen, als de handschoen niet goed aansluit ga je er last van krijgen tijdens het hockeyen. De binnenkant kan bijvoorbeeld dubbel gaan zitten waardoor je grip verliest. De dagen van vorm over functie zijn echt voorbij, gunnemansports.nl heeft een ruim assortiment waarbij er altijd keuze genoeg is om Veld hockey handschoenen te kiezen die passen bij jouw smaak.

Klik eens door de categorien: Bescherming, Hockey scheenbeschermers, Hockey gebitsbeschermers, Strafcorner maskers of Toques en maak jouw outfit en uitrusting helemaal af.

22 artikel(en)

per pagina

22 artikel(en)

per pagina

Online een veld handschoen kopen? Zo maak je een keuze.

Wij van Gunneman Sports kiezen onze collecties met veel zorg en aandacht. Onze hockeyspecialisten werken dagelijks enthousiast met de mooiste merken in de hockey wereld en door fanatiek eigen gebruik gaat dit enthousiasme na werktijd ook nog flink door. Hierdoor weten ze alle ins en outs van de verschillende Veld hockey handschoenen en kunnen ze jou perfect adviseren met jouw keuze. Als je gaat kijken wat er allemaal voor mooie spullen te krijgen zijn in ons assortiment zul je merken dat Veld hockey handschoenen breed vertegenwoordigd zijn. Daarom hebben onze hockeyspecialisten een aantal filter mogelijkheden aan de zijkant van deze pagina toegevoegd om de voor jouw beste veld handschoen te vinden.

Zo kan er gefilterd worden op:

 • De ideale maat van het product.
 • De belangrijkste kenmerken van het product, of terwijl de shape.
 • De materiaaleigenschappen van het product.
 • Het product profiel bied een extra verfijning specifiek aan het artikel.
 • De beste frequentie waarmee het product gebruikt wordt.
 • En als laatste, werk type sporter kan het beste uit de voeten met welk product.

maar wat betekend dit dan precies

De shape van een veld handschoen

Bij de shape van een veld handschoen heb je de keuze uit verschillende handpalm breedtes, smal, normaal of een brede palm.Je hebt brede smalle of een normale fit van een handschoen, dit is de shape. Voor de jongere kinderen is het uiteraard beter om een smalle handschoen te pakken zodat deze goed op de hand aansluit. Als een handschoen goed aansluit heb je directer contact met je stick, en je hebt een beter grip dan wanneer een handschoen te breed is.

Lees hier nog meer uitleg van onze hockeyspecialisten. Ze vertellen je alles wat je wilt weten over hockey, Veld hockey handschoenen en je hockeyspullen.

Het materiaal van Veld hockey handschoenen

Kies je de voor jouw perfecte veld handschoen materiaal eigenschappen door te kiezen uit een foam, plastic of combi bescherming.De bescherming van een handschoen wordt aangeduid met het materiaal. Wil je een volledige foam handschoen zodat je knokkels niet ieder weekend open liggen, of ga je voor een plastic bescherming die weer beter beschermt tegen impact van een bal of een stick. En als je niet kunt kiezen zijn er ook nog handschoenen die een combinatie van de 2 hebben.

Lees hier nog meer uitleg van onze hockeyspecialisten. Ze vertellen je alles wat je wilt weten over hockey, Veld hockey handschoenen en je hockeyspullen.

Het product profiel van Veld hockey handschoenen

Kies je de voor jouw perfecte Veld hockey handschoenen eigenschappen door te kiezen uit een open of gesloten handpalm.Het profiel van de handschoen geeft aan of je een open handpalm wil, zodat je wel beschermd bent van buiten maar hetzelfde gevoel met je stick hebt als dat je hebt op het moment dat je geen handschoen draagt. Of een dichte handpalm zodat de handschoen makkelijker aan en uit te trekken is en net wat beter aansluit op de hand.

Lees hier nog meer uitleg van onze hockeyspecialisten. Ze vertellen je alles wat je wilt weten over hockey, Veld hockey handschoenen en je hockeyspullen.

De gebruiksfrequentie van Veld hockey handschoenen

Ben je een recreatieve, actieve of intensieve sporter? Wat betekend dit eigenlijk, en waar pas ik tussen?

Lees hier verdere uitleg van onze hockeyspecialisten, en kom er achter in welk profiel jij past.

Het sporters profiel

Ben je een allround, expert of specialistisch sporter? Wat betekend dit eigenlijk, en waar pas ik tussen?

Lees hier verdere uitleg van onze hockeyspecialisten, en kom er achter in welk profiel jij past.

Daarom bestel je Veld hockey handschoenen online bij gunnemansports.nl

 • Boven de €75 wordt je veld handschoen gratis verzonden.
 • Je Veld hockey handschoenen voor 17:00 besteld? Morgen al in huis.
 • 14 dagen recht op retour.
 • Niet goed geld terug garantie.
 • Al 70 jaar een specialist in de sport.

Natuurlijk hebben we bij gunnemansports.nl meer dan alleen Veld hockey handschoenen.

Er voor zorgen dat jij je juiste hockeystick hebt gevonden dat is wat voor ons telt. Maar natuurlijk stopt ons assortiment niet bij Veld hockey handschoenen. kijk ook eens bij ons rond voor de gaafste:hockeysticks, hockeyschoenen, hockeykleding , hockeytassen, hockeyaccessoires, zaalhockeyspullen of natuurlijk de beste keepersspullen. waarmee complimenteer jij je outfit?