Hockeytape

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Online Hockey Tape kopen? Zo maak je een keuze.

Wij van Gunneman Sports kiezen onze Hockey accessoires collecties met veel zorg en aandacht. Onze Hockey specialisten werken dagelijks enthousiast met de mooiste merken uit de Hockey wereld. Door fanatiek eigen gebruik en onze “perfect fit” filosofie zorgen wij er voor dat je altijd slaagt met het beste product voor jouw Hockey activiteiten.

Een aantal snelle tips voor Hockey accessoires: De kleine dingen maken het verschil, zo ook bij Hockey accessoires, het vervangen van je hockeygrip of zeem, zodat je maximale controle hebt over je stick. Het uit je spaken houden van je hockeystick met een fietsklem. Of gewoon een fijne bidon (die je af en toe wisselt ivm gezondheid) voor in je tas. De dagen van vorm over functie zijn echt voorbij, gunnemansports.nl heeft een ruim assortiment Hockeytape zodat je zonder problemen de Tape kan kiezen die past bij jouw smaak.

Elk hockeymerk maakt tegenwoordig wel leuke, kleurrijke, gave, trendy of functionele hockey accessoires. Of het nu een zeemgrip is die er voor zorgt dat je stick niet zo snel uit je handen glipt. Of juist een gekleurde Karakal die goed bij de kleur van je stick past. Je kunt het zo gek niet bedenken en het is te vinden. De bekende Osaka bandjes hype of leuke fun veldhockeyballen. Handige coachborden om tactiek te bespreken. Trainingsmaterialen om in de tuin of op het veld te werken aan je skills. Denk hierbij aan tire targets of slagtrainers (swingbacks). Of natuurlijk die leuke fietsklem, want hang alsjeblieft niet je stick aan je stuur, voor je het weet zit ie tussen de spaken. En helaas heb je onderweg naar de training je bitje nog niet in…

Bekijk de collectie Hockey accessoires bij Gunnemansports.nl

Hockeytape is er in allerlei verschillende soorten en maten. De lage backhand of de Argentijnse backhand is een erg krachtige slag. Een goed geplaatste variant is bijna niet te stoppen door een keeper. Maar deze slag is officieel nog steeds niet toegestaan. Dit blijft een grijs gebied in de hockeywereld en de slag word mits goed uitgevoerd, gedoogd. Hockeystick fabrikanten spelen hier op in met een backhand zone op sommige modellen. Het probleem blijft nogsteeds dat hockeysticks niet gemaakt worden (ookal hebben ze deze backhand zone versteviging) om de kracht van deze slag op te vangen. Een hockeystick kan buigen in de lengte, en een slag met de zijkant van de stick kan er op termijn voor zorgen dat de hockeystick versplinterd en dat deze kapot gaat. Daarom is het van groot belang als je deze slag gebruikt om de hockeystick in te tapen. De tape zorgt voor een bumper tussen je stick en de bal, en houd de hockeystick ook gefixeerd. Door de tijd heen zal de hockeytape verslijten, en dan is het weer tijd om deze te vervangen. Let op, al dit werk zorgt er niet voor dat backhand schade verleden tijd is. Het blijft een mogelijkheid en helaas word op backhandschade geen garantie gegeven.

Klik eens door de categorien: Hockeysticks, Hockeyschoenen, Hockeytassen, Zaalhockey, Bescherming, Keepers Corner, of de Hockeykleding en maak jouw outfit en uitrusting helemaal af.

Daarom bestel je Hockeytape online bij Gunnemansports.nl

  • Boven de €75 wordt de Hockeytape gratis verzonden.
  • Hockeytape voor 17:00 besteld? Morgen al in huis.
  • 14 dagen recht op retour.
  • Mankement aan de hockeyaccessoire? Stuur ons eerst een foto dan een zending.
  • Niet goed geld terug garantie.
  • Al 70 jaar sport specialist.