Hockeyaccessoires van Karakal,

Ben je opzoek naar Karakal hockeyspullen?

Karakal grips staan al sinds jaar en dag bekend als een van de beste vervang- of overgrips in de hockeywereld. Door gebruik van nano-technology vangt de hockeygrip trillingen op, wat zo je hockey plezier optimaliseert en je zelfs met koudere temperaturen prettig blijft hockeyen. Karakal gebruikt ook een PU SRF (Slow Release Formula) waardoor je altijd je hockeystick goed vast hebt, ook wanneer de regent je greep op de hockeygrip en de hockeystick verminderd.

5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina

Online een hockeyaccessoire kopen? Zo maak je een keuze.

Wij van Gunneman Sports kiezen onze collecties met veel zorg en aandacht. Onze hockeyspecialisten werken dagelijks enthousiast met de mooiste merken in de hockey wereld en door fanatiek eigen gebruik gaat dit enthousiasme na werktijd ook nog flink door. Hierdoor weten ze alle ins en outs van de verschillende Hockeyaccessoires en kunnen ze jou perfect adviseren met jouw keuze. Als je gaat kijken wat er allemaal voor mooie spullen te krijgen zijn in ons assortiment zul je merken dat Hockeyaccessoires breed vertegenwoordigd zijn. Daarom hebben onze hockeyspecialisten een aantal filter mogelijkheden aan de zijkant van deze pagina toegevoegd om de voor jouw beste hockeyaccessoire te vinden.

Zo kan er gefilterd worden op:

 • De ideale maat van het product.
 • De belangrijkste kenmerken van het product, of terwijl de shape.
 • De materiaaleigenschappen van het product.
 • Het product profiel bied een extra verfijning specifiek aan het artikel.
 • De beste frequentie waarmee het product gebruikt wordt.
 • En als laatste, werk type sporter kan het beste uit de voeten met welk product.

maar wat betekend dit dan precies

De shape van een hockeyaccessoire

Bij de shape van een hockeyaccessoire kies je uit de specifieke eigenschappen van die Hockeyaccessoires .Om je zo goed mogelijk te laten kiezen proberen wij je keuze voor de verschillende hockeyaccessoires zo duidelijk mogelijk te maken. Kies binnen de filter shape daarom ook alle extra eigenschappen van jouw ideale hockeyaccessoires.

Lees hier nog meer uitleg van onze hockeyspecialisten. Ze vertellen je alles wat je wilt weten over hockey, Hockeyaccessoires en je hockeyspullen.

Het materiaal van Hockeyaccessoires

Kies je de voor jouw perfecte Hockeyaccessoires materiaal eigenschappen.Om je zo goed mogelijk te laten kiezen proberen wij je keuze voor de verschillende hockeyaccessoires zo duidelijk mogelijk te maken. Kies binnen de filter materiaal daarom ook alle extra eigenschappen van jouw ideale hockeyaccessoires.

Lees hier nog meer uitleg van onze hockeyspecialisten. Ze vertellen je alles wat je wilt weten over hockey, Hockeyaccessoires en je hockeyspullen.

Het product profiel van Hockeyaccessoires

Kies je de voor jouw perfecte Hockeyaccessoires extra artikel eigenschappen.Om je zo goed mogelijk te laten kiezen proberen wij je keuze voor de verschillende hockeyaccessoires zo duidelijk mogelijk te maken. Kies binnen de filter product profiel daarom ook alle extra eigenschappen van jouw ideale hockeyaccessoires.

Lees hier nog meer uitleg van onze hockeyspecialisten. Ze vertellen je alles wat je wilt weten over hockey, Hockeyaccessoires en je hockeyspullen.

De gebruiksfrequentie van Hockeyaccessoires

Ben je een recreatieve, actieve of intensieve sporter? Wat betekend dit eigenlijk, en waar pas ik tussen?

Lees hier verdere uitleg van onze hockeyspecialisten, en kom er achter in welk profiel jij past.

Het sporters profiel

Ben je een allround, expert of specialistisch sporter? Wat betekend dit eigenlijk, en waar pas ik tussen?

Lees hier verdere uitleg van onze hockeyspecialisten, en kom er achter in welk profiel jij past.

Daarom bestel je Hockeyaccessoires online bij gunnemansports.nl

 • Boven de €75 wordt je hockeyaccessoire gratis verzonden.
 • Je Hockeyaccessoires voor 17:00 besteld? Morgen al in huis.
 • 14 dagen recht op retour.
 • Niet goed geld terug garantie.
 • Al 70 jaar een specialist in de sport.

Natuurlijk hebben we bij gunnemansports.nl meer dan alleen Hockeyaccessoires .

Er voor zorgen dat jij je juiste hockeystick hebt gevonden dat is wat voor ons telt. Maar natuurlijk stopt ons assortiment niet bij Hockeyaccessoires . kijk ook eens bij ons rond voor de gaafste:hockeysticks, hockeyschoenen, hockeykleding , hockeytassen, hockeybescherming, zaalhockeyspullen of natuurlijk de beste keepersspullen. waarmee complimenteer jij je outfit?