Junior hockeyschoenen

Om het beste te halen uit jouw hockeyprestatie hanteren wij een aantal kenmerken die per junior hockeyschoen bepalend zijn om tot de ideale keuze te komen. Wil je tijdens het filteren terug naar een overzicht van alle Junior hockeyschoenen of wil je gewoon een bepaalde filter uitzetten om je keuzes bij te stellen? Links in het menu zie je de opties en filters uitzetten werkt natuurlijk ook. Lees op deze pagina de uitgebreide uitleg van onze hockeyspecialisten die hun uiterste best gedaan hebben om alles duidelijk en stapsgewijs voor jou neer te zetten. Kies je een extra filter, dan komt er natuurlijk extra informatie bij. Heb je wat extra ondersteuning nodig, vul dan een van onze keuze hulp paginas in. Een hockeyschoen moet vooral lekker zitten, dus de pasvorm is zeer belangrijk. Voor de nop is het afhankelijk wat voor type hockeyer je bent en het type ondergrond waarop je speelt. De dagen van vorm over functie zijn echt voorbij, gunnemansports.nl heeft een ruim assortiment waarbij er altijd keuze genoeg is om Junior hockeyschoenen te kiezen die passen bij jouw smaak.

Klik eens door de categorien: Hockeyschoenen, Heren hockeyschoenen, Dames hockeyschoenen, adidas hockeyschoenen Asics hockeyschoenen of Osaka hockeyschoenen en maak jouw outfit en uitrusting helemaal af.

Artikelen 1 tot 24 van 28 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 24 van 28 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Online een junior hockeyschoen kopen? Zo maak je een keuze.

Wij van Gunneman Sports kiezen onze collecties met veel zorg en aandacht. Onze hockeyspecialisten werken dagelijks enthousiast met de mooiste merken in de hockey wereld en door fanatiek eigen gebruik gaat dit enthousiasme na werktijd ook nog flink door. Hierdoor weten ze alle ins en outs van de verschillende Junior hockeyschoenen en kunnen ze jou perfect adviseren met jouw keuze. Als je gaat kijken wat er allemaal voor mooie spullen te krijgen zijn in ons assortiment zul je merken dat Junior hockeyschoenen breed vertegenwoordigd zijn. Daarom hebben onze hockeyspecialisten een aantal filter mogelijkheden aan de zijkant van deze pagina toegevoegd om de voor jouw beste junior hockeyschoen te vinden.

Zo kan er gefilterd worden op:

 • De ideale maat van het product.
 • De belangrijkste kenmerken van het product, of terwijl de shape.
 • De materiaaleigenschappen van het product.
 • Het product profiel bied een extra verfijning specifiek aan het artikel.
 • De beste frequentie waarmee het product gebruikt wordt.
 • En als laatste, werk type sporter kan het beste uit de voeten met welk product.

maar wat betekend dit dan precies

De shape van een junior hockeyschoen

Bij de shape van een junior hockeyschoen heb je de keuze uit verschillende noppen, zo hebben we Junior hockeyschoenen met een grove nop en een fijne nop met beide specifieke eigenschappenMet de shape doelen wij op de nop structuur van de hockeyschoen. Grovere noppen slijten minder snel en zijn fijner op een zandveld, omdat het zand er niet tussen kan blijven zitten. Met een fijnere nop speel je weer lekkerder op een waterveld omdat de noppen beter wegvallen in het veld.

Lees hier nog meer uitleg van onze hockeyspecialisten. Ze vertellen je alles wat je wilt weten over hockey, Junior hockeyschoenen en je hockeyspullen.

Het materiaal van Junior hockeyschoenen

Wij hebben Junior hockeyschoenen met verschillend dempingsmateriaal. Zo is er de keuze uit foam, gel en in sommige gevallen een combinatie demping.Het materiaal bij de hockeyschoenen bedoelen wij de demping. Je hebt bijvoorbeeld een gel-demping wat lekker zacht loopt, en ook het langst stand houd. En een foam demping zit in de meeste sportschoenen, hier loop je ook heerlijk op, echter is het demping moment langer waardoor de demping er ook wat eerder uit is.

Lees hier nog meer uitleg van onze hockeyspecialisten. Ze vertellen je alles wat je wilt weten over hockey, Junior hockeyschoenen en je hockeyspullen.

Het product profiel van Junior hockeyschoenen

In het product profiel van Junior hockeyschoenen filter je het balanspunt. Met de keuze uit een midden, hoog en laag balanspunt.Bij het profiel geven wij aan welke schoen voor welke ondergrond geschikt is. Als je bijvoorbeeld altijd op een volledig zand ingestrooid veld speelt, doe je er goed aan om een grovere nop te pakken zodat je langer plezier hebt van je noppen. Op een waterveld is het over het algemeen fijner op met een wat kleinere nop te spelen omdat de noppen verder in het veld weg vallen.

Lees hier nog meer uitleg van onze hockeyspecialisten. Ze vertellen je alles wat je wilt weten over hockey, Junior hockeyschoenen en je hockeyspullen.

De gebruiksfrequentie van Junior hockeyschoenen

Ben je een recreatieve, actieve of intensieve sporter? Wat betekend dit eigenlijk, en waar pas ik tussen?

Lees hier verdere uitleg van onze hockeyspecialisten, en kom er achter in welk profiel jij past.

Het sporters profiel

Ben je een allround, expert of specialistisch sporter? Wat betekend dit eigenlijk, en waar pas ik tussen?

Lees hier verdere uitleg van onze hockeyspecialisten, en kom er achter in welk profiel jij past.

Daarom bestel je Junior hockeyschoenen online bij gunnemansports.nl

 • Boven de €75 wordt je junior hockeyschoen gratis verzonden.
 • Je Junior hockeyschoenen voor 17:00 besteld? Morgen al in huis.
 • 14 dagen recht op retour.
 • Niet goed geld terug garantie.
 • Al 70 jaar een specialist in de sport.

Natuurlijk hebben we bij gunnemansports.nl meer dan alleen Junior hockeyschoenen.

Er voor zorgen dat jij je juiste hockeystick hebt gevonden dat is wat voor ons telt. Maar natuurlijk stopt ons assortiment niet bij Junior hockeyschoenen. kijk ook eens bij ons rond voor de gaafste:hockeysticks, hockeykleding , hockeytassen, hockeybescherming, hockeyaccessoires, zaalhockeyspullen of natuurlijk de beste keepersspullen. waarmee complimenteer jij je outfit?