Csign sports hockeysticks

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Online een Csign Hockeystick kopen? Zo maak je een keuze.

Wij van Gunneman Sports kiezen onze Hockeystick collecties met veel zorg en aandacht. Onze Hockey specialisten werken dagelijks enthousiast met de mooiste merken uit de Hockey wereld. Door fanatiek eigen gebruik en onze “perfect fit” filosofie zorgen wij er voor dat je altijd slaagt met het beste product voor jouw Hockey activiteiten.

Een aantal snelle tips voor Csign Hockeysticks: Het belangrijkste gereedschap van elke hockeyer. Maar zoveel hockeyers, zoveel verschillende type Hockeysticks met verschillende speel eigenschappen. Denk eens na over je positie in het veld, je speelstijl en frequentie. Want voor elke voorkeur is de perfecte stick te vinden. De dagen van vorm over functie zijn echt voorbij, gunnemansports.nl heeft een ruim assortiment Csign sports hockeysticks zodat je zonder problemen een Csign Hockeystick kan kiezen die past bij jouw smaak.

Niks zo persoonlijk als de hockeystick. Waar zit het balanspunt, hoe voelt de stick in de hand. Is ie stug genoeg of juist wat flexibeler en wat zwaarder onderin de kop of krul. Onze hockeyspecialisten horen het allemaal voorbij komen. Combineer dat met de verschillende posities op het veld, of de hele specifieke eisen die bijvoorbeeld een strafcornerspecialist aan zijn hockeystick stelt en je begrijpt wel waarom ons assortiment hockeysticks vrij groot is. Toch is er vaak snel tot een overzichtelijk aantal hockeysticks te komen wanneer de filters worden gebruikt. Want al deze kenmerken zoals de kromming ofwel de bow van de hockeystick of het carbon percentage worden met zorg door onze specialisten ingevuld zodat je een scherp beeld hebt van wat er binnen jou voorkeuren past. En als je het niet helemaal zeker weet… dan neem gerust contact met ons op.

Csignsports hockeyspullen kopen?

Csignsports is opgericht door twee creatieve producenten van een groot technisch textiel- en composietbedrijf . Beide intrinsieke hockeyliefhebbers en trotse ouders van 3 kinderen, ook alle hockeyspelers. Samen met ex-internationale speler en hoofdtrainer van HC Oranje-Rood Heren 1e Robert van der Horst zijn ze in staat om te innoveren en een breed scala aan sport- en bewegingsoplossingen te creeren. Waaronder het razend populaire skill park. Een 3D hockeymat concept voor thuis- en clubinstallaties om zo je technische hockeyvaardigheden te verbeteren. De innovatieve dragflick mat komt op meerdere plekken tot uiting in een uitdagend 3D csignsports skillpark. Waarbij de hockeyers hun hart op kunnen halen met allerlei verschillende oefeningen. Onlangs is de reeks hoogwaardige hockeysticks een feit. Een geweldige synergie tussen de producent, de grafisch ontwerp afdeling en de expertise van wereldspeler Robert van der Horst. Deze Synergie heeft geleid tot een serie sticks met prachtige eigenschappen. Ook nieuwe ontwikkelingen zijn al begonnen dus houd Csignsports zeker in de gaten.

Bekijk de Csign Hockeystick collectie bij Gunnemansports.nl

Hockeysticks zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. En deze verschillen worden duidelijk gemaakt met een aantal kenmerken, deze kenmerken bestaan uit bijvoorbeeld de stugheid van een hockeystick, waarbij er gemeten word in een grove maat allround, soepel of stug. Maar ook met een carbon percentage. Natuurlijk is het geval dat hoe meer carbon er in een stick verwerkt zit hoe stugger deze is. Ook word er gekeken naar de kromming van een hockeystick, en meer specifiek waar deze kromming zicht vanaf ongeveer het midden van een hockeystick (het balanspunt) bevind. Verschillende krommingen hebben verschillende eigenschappen. Ook zijn er nog een aantal extra features die hockeystick producenten op verschillende modellen kunnen toepassen. Denk hierbij aan een dikker stuk op de backhand, de zogenoemde powerzone, of backhand zone. Of een geul in de hockeystick specifiek voor een sleepcorner. Dit word vaak aangeduid met df of drag flick. Dit is het gereedschap bij uitstek voor de strafcorner specialist van het team.

Klik eens door de categorien: Hockeytassen, Hockeyschoenen, Hockey Accessoires, Zaalhockey, Bescherming, Keepers Corner, of de Hockeykleding en maak jouw outfit en uitrusting helemaal af.

Daarom bestel je Csign sports hockeysticks online bij Gunnemansports.nl

  • Boven de €75 wordt de Hockeystick gratis verzonden.
  • Hockeystick voor 17:00 besteld? Morgen al in huis.
  • 14 dagen recht op retour.
  • Mankement aan de hockeystick? Stuur ons eerst een foto dan een zending.
  • Niet goed geld terug garantie.
  • Al 70 jaar sport specialist.