Malik hockeysticks

Om het beste te halen uit jouw hockeyprestatie hanteren wij een aantal kenmerken die per Malik hockeystick bepalend zijn om tot de ideale keuze te komen. Wil je tijdens het filteren terug naar een overzicht van alle Malik hockeysticks of wil je gewoon een bepaalde filter uitzetten om je keuzes bij te stellen? Links in het menu zie je de opties en filters uitzetten werkt natuurlijk ook. Lees op deze pagina de uitgebreide uitleg van onze hockeyspecialisten die hun uiterste best gedaan hebben om alles duidelijk en stapsgewijs voor jou neer te zetten. Kies je een extra filter, dan komt er natuurlijk extra informatie bij. Heb je wat extra ondersteuning nodig, vul dan een van onze keuze hulp paginas in. Afhankelijk van je positie op het veld kan de kromming goed van pas komen, voor strafcorner specialisten bijvoorbeeld. Het materiaal bepaald de stugheid en dus de slagkracht. De dagen van vorm over functie zijn echt voorbij, gunnemansports.nl heeft een ruim assortiment waarbij er altijd keuze genoeg is om Malik hockeysticks te kiezen die passen bij jouw smaak.

Klik eens door de categorien: Hockeysticks, Junior hockeysticks, adidas hockeysticks, Brabo hockeysticks, Grays hockeysticks, Osaka hockeysticks, Cyclone hockeysticks of Senior hockeysticks en maak jouw outfit en uitrusting helemaal af.

Geen producten gevonden

Uw zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd.

Online een Malik hockeystick kopen? Zo maak je een keuze.

Wij van Gunneman Sports kiezen onze collecties met veel zorg en aandacht. Onze hockeyspecialisten werken dagelijks enthousiast met de mooiste merken in de hockey wereld en door fanatiek eigen gebruik gaat dit enthousiasme na werktijd ook nog flink door. Hierdoor weten ze alle ins en outs van de verschillende Malik hockeysticks en kunnen ze jou perfect adviseren met jouw keuze. Als je gaat kijken wat er allemaal voor mooie spullen te krijgen zijn in ons assortiment zul je merken dat Malik hockeysticks breed vertegenwoordigd zijn. Daarom hebben onze hockeyspecialisten een aantal filter mogelijkheden aan de zijkant van deze pagina toegevoegd om de voor jouw beste Malik hockeystick te vinden.

Zo kan er gefilterd worden op:

 • De ideale maat van het product.
 • De belangrijkste kenmerken van het product, of terwijl de shape.
 • De materiaaleigenschappen van het product.
 • Het product profiel bied een extra verfijning specifiek aan het artikel.
 • De beste frequentie waarmee het product gebruikt wordt.
 • En als laatste, werk type sporter kan het beste uit de voeten met welk product.

maar wat betekend dit dan precies

De shape van een Malik hockeystick

Bij de shape van een Malik hockeystick heb je de keuze uit verschillende krommingen, zo hebben we Malik hockeysticks met een Lowbow een Midbow en alles daar tussen in. Met de shape van een hockeystick bedoelen wij de kromming, dus of de stick bijvoorbeeld een mid-bow kromming heeft voor de passende hockeyer of juist een extreme low bow voor de strafcorner specialist.

Lees hier nog meer uitleg van onze hockeyspecialisten. Ze vertellen je alles wat je wilt weten over hockey, Malik hockeysticks en je hockeyspullen.

Het materiaal van Malik hockeysticks

Wij hebben Malik hockeysticks in alle verschillende stugheden, van soepele Malik hockeysticks tot en met 100" carbon voor enorme slagkracht.Bij het materiaal kun je kiezen voor de stijfheid van de hockeystick, hierbij gaat het om het carbon percentage. Hoe hoger het percentage is hoe stijver de hockeystick is. Een 100" carbon stick speelt heel direct en brengt het gevoel het beste over, als je net begint met hockeyen is het verstandig om een wat lager carbon percentage te pakken. Het is dus niet altijd zo dat een stuggere hockeystick beter is.

Lees hier nog meer uitleg van onze hockeyspecialisten. Ze vertellen je alles wat je wilt weten over hockey, Malik hockeysticks en je hockeyspullen.

Het product profiel van Malik hockeysticks

In het product profiel van Malik hockeysticks filter je het balanspunt. Met de keuze uit een midden, hoog en laag balanspunt.Met het profiel bedoelen wij het balanspunt in de hockeystick. Als het balanspunt laag ligt, is de stick zwaarder onderin bij de krul. Met een laag balanspunt kun je makkelijk hard slaan en flatsen, terwijl je met een stick die het in het midden heeft liggen over het algemeen wat makkelijker pingelt.

Lees hier nog meer uitleg van onze hockeyspecialisten. Ze vertellen je alles wat je wilt weten over hockey, Malik hockeysticks en je hockeyspullen.

De gebruiksfrequentie van Malik hockeysticks

Ben je een recreatieve, actieve of intensieve sporter? Wat betekend dit eigenlijk, en waar pas ik tussen?

Lees hier verdere uitleg van onze hockeyspecialisten, en kom er achter in welk profiel jij past.

Het sporters profiel

Ben je een allround, expert of specialistisch sporter? Wat betekend dit eigenlijk, en waar pas ik tussen?

Lees hier verdere uitleg van onze hockeyspecialisten, en kom er achter in welk profiel jij past.

Daarom bestel je Malik hockeysticks online bij gunnemansports.nl

 • Boven de €75 wordt je Malik hockeystick gratis verzonden.
 • Je Malik hockeysticks voor 17:00 besteld? Morgen al in huis.
 • 14 dagen recht op retour.
 • Niet goed geld terug garantie.
 • Al 70 jaar een specialist in de sport.

Natuurlijk hebben we bij gunnemansports.nl meer dan alleen Malik hockeysticks.

Er voor zorgen dat jij je juiste hockeystick hebt gevonden dat is wat voor ons telt. Maar natuurlijk stopt ons assortiment niet bij Malik hockeysticks. kijk ook eens bij ons rond voor de gaafste:hockeyschoenen, hockeykleding , hockeytassen, hockeybescherming, hockeyaccessoires, zaalhockeyspullen of natuurlijk de beste keepersspullen. waarmee complimenteer jij je outfit?