Reece hockeysticks

Reece Hockeysticks kenmerken zich door hun kleurrijke design. Hierdoor vallen deze stick op, op ieder hockeyveld. Reece is begonnen met de verkoop van Hockey kleding maar is daarna uitgebreid met onder andere hockeysticks.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Reece hockeyspullen kopen?

Reece Australia is het merk op het gebied van trainingspakken, clubshirts en andere hockeykleding. Met Stand out of the croud designs ben je in je Reece hockeykleding altijd te herkennen op het hockeyveld. Reece biedt voor zowel de amateur als de professional goede functionele kleding, van onderkleding tot aan een coach-jas voor jong en oud. Ook de hockeysticks en hockeytassen zijn met hun hoge kwaliteit en leuke designs steeds meer te zien op het hockeyveld.

Reece Hockeysticks bij Gunneman Sports

Hockeysticks zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. En deze verschillen worden duidelijk gemaakt met een aantal kenmerken, deze kenmerken bestaan uit bijvoorbeeld de stugheid van een hockeystick, waarbij er gemeten word in een grove maat allround, soepel of stug. Maar ook met een carbon percentage. Natuurlijk is het geval dat hoe meer carbon er in een stick verwerkt zit hoe stugger deze is. Ook word er gekeken naar de kromming van een hockeystick, en meer specifiek waar deze kromming zicht vanaf ongeveer het midden van een hockeystick (het balanspunt) bevind. Verschillende krommingen hebben verschillende eigenschappen. Ook zijn er nog een aantal extra features die hockeystick producenten op verschillende modellen kunnen toepassen. Denk hierbij aan een dikker stuk op de backhand, de zogenoemde powerzone, of backhand zone. Of een geul in de hockeystick specifiek voor een sleepcorner. Dit word vaak aangeduid met df of drag flick. Dit is het gereedschap bij uitstek voor de strafcorner specialist van het team.

Klik eens door de categorien: Hockeytassen, Hockeyschoenen, Hockey Accessoires, Zaalhockey, Bescherming, Keepers Corner, of de Hockeykleding en maak jouw outfit en uitrusting helemaal af.

Daarom bestel je Reece hockeysticks online bij Gunnemansports.nl

  • Gratis verzending vanaf €75.
  • Voor 17:00 besteld? Morgen al in huis.
  • 14 dagen recht op retour.
  • Mankement aan de hockeystick? Stuur ons eerst een foto dan een zending.
  • Niet goed geld terug garantie.
  • Al 70 jaar sport specialist.