Tk keepersticks

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Online een TK Keeperstick kopen? Zo maak je een keuze.

Wij van Gunneman Sports kiezen onze Keepers corner collecties met veel zorg en aandacht. Onze Hockey specialisten werken dagelijks enthousiast met de mooiste merken uit de Hockey wereld. Door fanatiek eigen gebruik en onze “perfect fit” filosofie zorgen wij er voor dat je altijd slaagt met het beste product voor jouw Hockey activiteiten.

Een aantal snelle tips voor de helden die onze TK Keepers corner bezoeken: kwaliteit maakt het verschil. Met kwaliteit duik je zonder twijfel naar de bal, bescherm je je hoofd en ledematen tegen impact en maak je jezelf de topper van de wedstrijd. De dagen van vorm over functie zijn echt voorbij, gunnemansports.nl heeft een ruim assortiment Keepersticks zodat je zonder problemen een TK Keeperstick kan kiezen die past bij jouw smaak.

Zoals ze over keepers zeggen, goalies are amazing people. Het lef dat er voor nodig is om te blijven staan terwijl alle andere weg duiken en geconcentreerd voor de bal te gaan terwijl een spits hem snoeihard op je af slaat. Wij hebben niks dan respect voor onze keepers, en daarom willen wij ze graag met niks dan het beste in het doel laten staan. Een goede keerpershelm die echt beschermd want je hebt maar een stel hersenen, en daar moet je extra voorzichting mee zijn. Goede legguards, klompen, handschoenen, throatguard en body. Zodat je niet na de wedstrijd helemaal blauw van het veld af komt. En natuurlijk de bescherming van een niet weg te denken groinguard… bescherm wat echt belangrijk is.

TK hockeyspullen kopen?

TK hockey is al jaren een vaste peiler op het hockey gebied, met zowel een uitgebreide hockeysticks, een leuke hockeytassen collectie en hockeyaccessoires. Van oorsprong is TK hockey een Duits merk, wat daarom ook gelijk ook staat aan een degelijk hockeymerk.

Bekijk de TK Keepers corner bij Gunnemansports.nl

Tk keepersticks zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Keepersticks zijn zeer zeker geen normale hockeysticks. Door het speciale ontwerp van de krul heeft deze een groter oppervlak. De haak, of krul van de keeperstick heeft wel wat weg van een flamingo en is er op ontwikkeld de bal zo makkelijk mogelijk tegen te houden. Dit maakt een keeperstick daarom natuurlijk ook niet geschikt voor normale veldhockeyspelers. Omdat de keeperstick echt een verlengstuk van de arm is in het doel is dit een vitaal onderdeel van de uitrusting. Kies daarom netzoals de veldhockeyspelers een stick die lekker in de hand ligt en die comfortabel aanvoelt. Om dit mogelijk te maken bestaan keepersticks er in diverse maten, gewichten, balansposities, diktes, voor senioren en junioren. Een combinatie van de juiste keeperstick gemixt met dat beetje waar wij als normale mensen de vinger niet op kunnen leggen… maken jou eigenlijk de held(in) van elke wedstrijd. Want laten we eerlijk zijn, goalies are amazing people.

Klik eens door de categorien: Hockeysticks, Hockeyschoenen, Hockeytassen, Bescherming, Hockey Accessoires, Zaalhockey, of de Hockeykleding en maak jouw outfit en uitrusting helemaal af.

Daarom bestel je Keepersticks van TK online bij Gunnemansports.nl

  • Boven de €75 wordt de Keeperstick gratis verzonden.
  • Keeperstick voor 17:00 besteld? Morgen al in huis.
  • 14 dagen recht op retour.
  • Mankement aan de keeperspullen? Stuur ons eerst een foto dan een zending.
  • Niet goed geld terug garantie.
  • Al 70 jaar sport specialist.