Zaalhockeyballen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Online Zaalhockeyballen Zaalbal kopen? Zo maak je een keuze.

Wij van Gunneman Sports kiezen onze Zaalhockey collecties met veel zorg en aandacht. Onze Hockey specialisten werken dagelijks enthousiast met de mooiste merken uit de Hockey wereld. Door fanatiek eigen gebruik en onze “perfect fit” filosofie zorgen wij er voor dat je altijd slaagt met het beste product voor jouw Hockey activiteiten.

Een aantal snelle tips voor Zaalhockeyballen Zaalhockey: Omdat je bij Zaalhockey niet mag slaan is de uitrusting en aanpak net even anders. Gebruik je hand om te blokkeren en kies dus voor een volledige handbedekking inclusief duim. Vergis je ook niet in de stevigheid van je stick deze de kracht van een slag niet verdragen. De dagen van vorm over functie zijn echt voorbij, gunnemansports.nl heeft een ruim assortiment Zaalhockeyballen zodat je zonder problemen een Zaalhockeyballen Zaalbal kan kiezen die past bij jouw smaak.

Zaalhockey is voor velen een leuke afwisseling van de normale wedstrijden en een fijne manier om bezig te blijven in de koudere maanden. Het is wel erg belangrijk om ook hier goed materiaal te kiezen. Een ondersteunende en goed draaiende schoen, want een stugge zaalvloer kan er voor zorgen dat er blessures op de loer liggen. Een volledige handschoen is in de zaal ook aan te raden, of eigenlijk niet weg te denken. Want de volledige breedte van de hockeystick word gebruikt om de bal te stoppen, en daar komt ook de hand nogal eens bij kijken. En dan natuurlijk ook de hockeystick zelf. Omdat er niet geslagen mag worden met een zaalhockeystick zijn deze een stuk dunner, lichter en dus ook kwetsbaarder. Vergis je niet in de sterkte van een zaalhockeystick want helaas is deze echt niet bestand tegen een goede slag. Hier worden de sticks niet op gemaakt en dit heeft daarom ook niets met kwaliteit te maken.

Bekijk Zaalhockeyballen Zaalhockey spullen bij Gunnemansports.nl

Zaalhockeyballen zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Omdat de regelgeving bij indoor hockey anders is dan bij veldhockey Zijn de materialen daar ook op zijn afgestemd. Zo zijn de indoor hockeyballen namelijk een stuk lichter omdat er in de zaal alleen gepusht mag worden en niet geslagen. Let daarom ook op, de indoor hockeysticks zijn ook een stuk lichter en dunner van materiaal omdat ze niet gemaakt zijn om mee te slaan. Ze kunnen hier echt niet tegen.

Klik eens door de categorien: Hockeysticks, Hockeyschoenen, Hockeytassen, Bescherming, Hockey Accessoires, Keepers Corner, of de Hockeykleding en maak jouw outfit en uitrusting helemaal af.

Daarom bestel je Zaalhockeyballen online bij Gunnemansports.nl

  • Boven de €75 worden de Zaalhockeyballen gratis verzonden.
  • Zaalhockeyballen voor 17:00 besteld? Morgen al in huis.
  • 14 dagen recht op retour.
  • Mankement aan de zaalhockeyspullen? Stuur ons eerst een foto dan een zending.
  • Niet goed geld terug garantie.
  • Al 70 jaar sport specialist.