Brabo zaalhockeyschoenen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Online Brabo Zaalschoen kopen? Zo maak je een keuze.

Wij van Gunneman Sports kiezen onze Zaalhockey collecties met veel zorg en aandacht. Onze Hockey specialisten werken dagelijks enthousiast met de mooiste merken uit de Hockey wereld. Door fanatiek eigen gebruik en onze “perfect fit” filosofie zorgen wij er voor dat je altijd slaagt met het beste product voor jouw Hockey activiteiten.

Een aantal snelle tips voor Brabo Zaalhockey: Omdat je bij Zaalhockey niet mag slaan is de uitrusting en aanpak net even anders. Gebruik je hand om te blokkeren en kies dus voor een volledige handbedekking inclusief duim. Vergis je ook niet in de stevigheid van je stick deze de kracht van een slag niet verdragen. De dagen van vorm over functie zijn echt voorbij, gunnemansports.nl heeft een ruim assortiment Zaalhockeyschoenen zodat je zonder problemen een Brabo Zaalschoen kan kiezen die past bij jouw smaak.

Zaalhockey is voor velen een leuke afwisseling van de normale wedstrijden en een fijne manier om bezig te blijven in de koudere maanden. Het is wel erg belangrijk om ook hier goed materiaal te kiezen. Een ondersteunende en goed draaiende schoen, want een stugge zaalvloer kan er voor zorgen dat er blessures op de loer liggen. Een volledige handschoen is in de zaal ook aan te raden, of eigenlijk niet weg te denken. Want de volledige breedte van de hockeystick word gebruikt om de bal te stoppen, en daar komt ook de hand nogal eens bij kijken. En dan natuurlijk ook de hockeystick zelf. Omdat er niet geslagen mag worden met een zaalhockeystick zijn deze een stuk dunner, lichter en dus ook kwetsbaarder. Vergis je niet in de sterkte van een zaalhockeystick want helaas is deze echt niet bestand tegen een goede slag. Hier worden de sticks niet op gemaakt en dit heeft daarom ook niets met kwaliteit te maken.

Brabo hockeyspullen kopen?

Brabo Hockey is een puur Nederlands hockeymerk met een rijke hockey historie. hockeysticks met vernieuwende technologien, trendy hockeytassen of de top beschermingsproducten. Brabo heeft voor iedere hockeyer het juiste product. De hockeyspullen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en deze dragen bij aan de uitstekende speeleigenschappen. Dit is dan ook de reden dat vele nationale en internationale toppers kiezen voor Brabo.

Bekijk Brabo Zaalhockey spullen bij Gunnemansports.nl

Brabo zaalhockeyschoenen zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Bij indoor hockey moeten we rekening houden met verschillende dingen. Een van de echt belangrijke is de juiste zaalhockeyschoen. Deze schoen moet wendbaar zijn en steun geven. Bestand zijn tegen het snelle draaien en bewegen op een indoor vloer of gymzaal vloer. Draaipunten op de zool zorgen er voor dat dit goed mogelijk is. En op de schoenen zit ook een speciale indoor zool. Deze zool geeft niet af en laat geen strepen achter op de vloer van de zaalhockey faciliteit.

Klik eens door de categorien: Hockeysticks, Hockeyschoenen, Hockeytassen, Bescherming, Hockey Accessoires, Keepers Corner, of de Hockeykleding en maak jouw outfit en uitrusting helemaal af.

Daarom bestel je Brabo zaalhockeyschoenen online bij Gunnemansports.nl

  • Boven de €75 worden de Zaalhockeyschoenen gratis verzonden.
  • Zaalhockeyschoenen voor 17:00 besteld? Morgen al in huis.
  • 14 dagen recht op retour.
  • Mankement aan de zaalhockeyspullen? Stuur ons eerst een foto dan een zending.
  • Niet goed geld terug garantie.
  • Al 70 jaar sport specialist.