Junior zaalhockeyschoenen

Om het beste te halen uit jouw hockeyprestatie hanteren wij een aantal kenmerken die per Junior zaalhockeyschoen bepalend zijn om tot de ideale keuze te komen. Wil je tijdens het filteren terug naar een overzicht van alle Junior zaalhockeyschoenen of wil je gewoon een bepaalde filter uitzetten om je keuzes bij te stellen? Links in het menu zie je de opties en filters uitzetten werkt natuurlijk ook. Lees op deze pagina de uitgebreide uitleg van onze hockeyspecialisten die hun uiterste best gedaan hebben om alles duidelijk en stapsgewijs voor jou neer te zetten. Kies je een extra filter, dan komt er natuurlijk extra informatie bij. Heb je wat extra ondersteuning nodig, vul dan een van onze keuze hulp paginas in. Het allerbelangrijkste aan zaalhockeyschoenen is dat ze een non-marking zool hebben, zodat je geen ruzie krijgt met de zaal beheerder. Uiteraard is hier ook weer de pasvorm en de demping van groot belang, zodat je een lekker zittende schoen hebt met goede demping. De dagen van vorm over functie zijn echt voorbij, gunnemansports.nl heeft een ruim assortiment waarbij er altijd keuze genoeg is om Junior zaalhockeyschoenen te kiezen die passen bij jouw smaak.

Klik eens door de categorien: Zaalhockeyschoenen, Heren zaalhockeyschoenen, Dames zaalhockeyschoenen, Asics zaalhockeyschoenen of adidas zaalhockeyschoenen en maak jouw outfit en uitrusting helemaal af.

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina

Online een Junior zaalhockeyschoen kopen? Zo maak je een keuze.

Wij van Gunneman Sports kiezen onze collecties met veel zorg en aandacht. Onze hockeyspecialisten werken dagelijks enthousiast met de mooiste merken in de hockey wereld en door fanatiek eigen gebruik gaat dit enthousiasme na werktijd ook nog flink door. Hierdoor weten ze alle ins en outs van de verschillende Junior zaalhockeyschoenen en kunnen ze jou perfect adviseren met jouw keuze. Als je gaat kijken wat er allemaal voor mooie spullen te krijgen zijn in ons assortiment zul je merken dat Junior zaalhockeyschoenen breed vertegenwoordigd zijn. Daarom hebben onze hockeyspecialisten een aantal filter mogelijkheden aan de zijkant van deze pagina toegevoegd om de voor jouw beste Junior zaalhockeyschoen te vinden.

Zo kan er gefilterd worden op:

 • De ideale maat van het product.
 • De belangrijkste kenmerken van het product, of terwijl de shape.
 • De materiaaleigenschappen van het product.
 • Het product profiel bied een extra verfijning specifiek aan het artikel.
 • De beste frequentie waarmee het product gebruikt wordt.
 • En als laatste, werk type sporter kan het beste uit de voeten met welk product.

maar wat betekend dit dan precies

De shape van een Junior zaalhockeyschoen

Bij de shape van een Junior zaalhockeyschoen heb je de keuze uit verschillende noppen, zo hebben we Junior zaalhockeyschoenen met een grove nop en een fijne nop met beide specifieke eigenschappenMet de shape doelen wij op de nop structuur van de hockeyschoen. Grovere noppen slijten minder snel en zijn fijner op een zandveld, omdat het zand er niet tussen kan blijven zitten. Met een fijnere nop speel je weer lekkerder op een waterveld omdat de noppen beter wegvallen in het veld.

Lees hier nog meer uitleg van onze hockeyspecialisten. Ze vertellen je alles wat je wilt weten over hockey, Junior zaalhockeyschoenen en je hockeyspullen.

Het materiaal van Junior zaalhockeyschoenen

Wij hebben Junior zaalhockeyschoenen met verschillend dempingsmateriaal. Zo is er de keuze uit foam, gel en in sommige gevallen een combinatie demping.Het materiaal bij de hockeyschoenen bedoelen wij de demping. Je hebt bijvoorbeeld een gel-demping wat lekker zacht loopt, en ook het langst stand houd. En een foam demping zit in de meeste sportschoenen, hier loop je ook heerlijk op, echter is het demping moment langer waardoor de demping er ook wat eerder uit is.

Lees hier nog meer uitleg van onze hockeyspecialisten. Ze vertellen je alles wat je wilt weten over hockey, Junior zaalhockeyschoenen en je hockeyspullen.

Het product profiel van Junior zaalhockeyschoenen

In het product profiel van Junior zaalhockeyschoenen filter je het veld type. Met de keuze uit een zandveld, waterveld een semi veld of alle type velden.Bij het profiel geven wij aan welke schoen voor welke ondergrond geschikt is. Als je bijvoorbeeld altijd op een volledig zand ingestrooid veld speelt, doe je er goed aan om een grovere nop te pakken zodat je langer plezier hebt van je noppen. Op een waterveld is het over het algemeen fijner op met een wat kleinere nop te spelen omdat de noppen verder in het veld weg vallen.

Lees hier nog meer uitleg van onze hockeyspecialisten. Ze vertellen je alles wat je wilt weten over hockey, Junior zaalhockeyschoenen en je hockeyspullen.

De gebruiksfrequentie van Junior zaalhockeyschoenen

Ben je een recreatieve, actieve of intensieve sporter? Wat betekend dit eigenlijk, en waar pas ik tussen?

Lees hier verdere uitleg van onze hockeyspecialisten, en kom er achter in welk profiel jij past.

Het sporters profiel

Ben je een allround, expert of specialistisch sporter? Wat betekend dit eigenlijk, en waar pas ik tussen?

Lees hier verdere uitleg van onze hockeyspecialisten, en kom er achter in welk profiel jij past.

Daarom bestel je Junior zaalhockeyschoenen online bij gunnemansports.nl

 • Boven de €75 wordt je Junior zaalhockeyschoen gratis verzonden.
 • Je Junior zaalhockeyschoenen voor 17:00 besteld? Morgen al in huis.
 • 14 dagen recht op retour.
 • Niet goed geld terug garantie.
 • Al 70 jaar een specialist in de sport.

Natuurlijk hebben we bij gunnemansports.nl meer dan alleen Junior zaalhockeyschoenen.

Er voor zorgen dat jij je juiste hockeystick hebt gevonden dat is wat voor ons telt. Maar natuurlijk stopt ons assortiment niet bij Junior zaalhockeyschoenen. kijk ook eens bij ons rond voor de gaafste:hockeysticks, hockeyschoenen, hockeykleding , hockeytassen, hockeybescherming, hockeyaccessoires, of natuurlijk de beste keepersspullen. waarmee complimenteer jij je outfit?