Gunneman Sports OnlineGunneman Sports, "Al meer dan 70 jaar sport."

Welkom op gunnemansports.nl, de online winkel van de Gunneman Sports keten. Het online hoofdkantoor en klantenservice zijn gevestigd in onze fysieke sportzaak aan de Aalsterweg 83 in Eindhoven.

In onze fysieke wintersportzaak op de Kempervennendreef 4 in Westerhoven gevestigd bij de eeuwige sneeuw van Montana Snowcenter kan u terecht voor de ultime wintersport beleving. Maar let wel op de beperkte openingstijden buiten het seizoen!

Bij onze vestiging aan de Steenweg 33 in Helmond kan u terecht voor een ultime sport beleving met een uitgebreid intersport assortiment.

Gunneman Sports, een bekende naam in de sport wereld. sinds lang voor het internet!

Met onze kernwaardes specialisme, diepgang, service en fun streven wij nu met gunnemansports.nl het gemak van een webshop met de service van een winkel naar jou te brengen! Om de online beleving zo duidelijk mogelijk aan te bieden hebben wij ons assortiment per sport uitgesplitst en heb je de beste online winkelbeleving per sport op:


Zowel online als offline hebben wij van Gunneman Sports niet alleen een breed en diep assortiment in o.a hockey, wakeboard, zwem én wintersport. Maar staat onze vriendelijke klantenservice per mail en onze sportspecialisten in de winkel altijd voor jou klaar! 

  • Een bestelling kosteloos om ruilen? geen probleem!
  • Heb je een klacht? wij lossen hem op! 
  • Een productiefout of mankement? Stuur ons eerst een foto, dan pas een zending. Wel zo makkelijk! 
  • Heb je een opmerking, goed of slecht? Wij horen ze graag!
  • Ben je toch niet blij met je aankoop? Stuur hem dan middels het bijgeleverde retourlabel, en in onze ruime retourperiode aan ons terug. (En mocht je dit niet halen... Laat het ons even weten!)

En wil je liever direct geholpen worden? Ook dat is geen enkel probleem. Binnen onze openingstijden staan wij natuurlijk ook telefonisch voor je klaar.