Lang haar badmutsen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Online een Lang haar badmuts kopen? Zo maak je een keuze.

Wij van Gunneman Sports kiezen onze Badmutsen collecties met veel zorg en aandacht. Onze Zwemsport specialisten werken dagelijks enthousiast met de mooiste merken uit de Zwem wereld. Door fanatiek eigen gebruik en onze “perfect fit” filosofie zorgen wij er voor dat je altijd slaagt met het beste product voor jouw Zwem activiteiten.

Een aantal snelle tips voor Lang haar Badmutsen: Deze Badmutsen zijn ruimer en anders van pasvorm dus bieden ruimte voor eventuele langere haren. Ook worden er verschillende materialen gebruikt. Latex, rubber, textiel of silicone. Elk materiaal heeft specifieke draag eigenschappen, maar de silicone badmuts is de meest voorkomende.

De dagen van vorm over functie zijn echt voorbij, gunnemansports.nl heeft een ruim assortiment Lang haar badmutsen zodat je zonder problemen een badmuts kan kiezen die past bij jouw smaak.

Badmutsen zijn er in verschillende pasvormen. Zowel voor kort als specifiek voor lang haar. Deze specifieke badmutsen voor lang haar hebben wat meer ruimte en bevorderen de pasvorm. Maar alle badmutsen zorgen voor extra stroomlijning in het water.

En als je je afvraagt waarom moet ik een badmuts dragen? Buiten dat een badmuts je haar beschermd tegen het chloorwater word het zwemmen ook gemakkelijker. Door het dragen van een badmuts ligt je hoofd namelijk hoger in het water en dat komt je zwemhouding en stroomlijn ten goede.

Badmutsen geschikt voor lang haar

De vorm, materiaal en ontwerp van deze caps zijn specifiek gericht op zwemmers met lang haar. Dit bevorderd pasvorm, comfort en stroomlijn in het water. Er wordt geen PVC verwerkt in deze caps.

Klik eens door de categorien: Zwemkleding, Arena Zwemkleding, Speedo Zwemkleding,Zwembrillen, Zwemtassen,Badmutsen,Badslippers of Zwemmaterialen en maak jouw zwem uitrusting helemaal af.

Daarom bestel je Badmutsen online bij Gunnemansports.nl

  • Boven de €75 wordt je badmuts gratis verzonden.
  • Je badmuts voor 17:00 besteld? Morgen al in huis.
  • 14 dagen recht op retour.
  • Niet goed geld terug garantie.
  • Al 70 jaar sport specialist.