Nike badslippers

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Online een Nike badslipper kopen? Zo maak je een keuze.

Wij van Gunneman Sports kiezen onze Badslippers collecties met veel zorg en aandacht. Onze Zwemsport specialisten werken dagelijks enthousiast met de mooiste merken uit de Zwem wereld. Door fanatiek eigen gebruik en onze “perfect fit” filosofie zorgen wij er voor dat je altijd slaagt met het beste product voor jouw Zwem activiteiten.

Een aantal snelle tips voor Nike Badslippers: Let op de chloorbestendigheid van de Badslippers ga je en keer per week zwemmen zal dit niet zo'n problemen veroorzaken. Ga je vaker is het natuurlijk wel fijn dat de Badslippers mooi blijven. Doordat Badslippers veel nat worden, en dan weer opdrogen. Al dan niet in uw zwemtas. Is het bij intensief gebruik slim om te kiezen voor een synthetische variant.

De dagen van vorm over functie zijn echt voorbij, gunnemansports.nl heeft een ruim assortiment Nike badslippers zodat je zonder problemen een badslipper kan kiezen die past bij jouw smaak.

In het zwembad, op het strand of in de sauna kun je beter niet op blote voeten lopen. Met badslippers bescherm je je voeten tegen hitte, uitglijden of vuil. Ook uit hygienisch oogpunt is een teenslipper of een traditionele slipper met een band een slim idee.

Het hete zand, uitglijden op de gladde tegels van het zwembad of zwemmers eczeem. Met een paar leuk gekleurde of misschien wel basic zwart of witte slippers is het allemaal verledentijd.

Nike Zwemspullen online kopen?

Het onmiskenbare DNA van Nike. Sinds het bedrijf in 1964 door door Bill Bowerman werd opgericht als Blue Ribbon Sports was hij een baancoach aan de Universiteit van Oregon. Hij en zijn voormalige student Phil Knight openden hun eerste winkel in 1966 en lanceerden in 1972 de Nike-merkschoen. Vanaf het moment dat bedrijf in 1978 omgedoopt tot Nike, Inc. heeft het bedrijf zich ontwikkeld in misschien wel het bekendste sportmerk ter wereld. De simpele maar elegante Swoosh is de vertaling van snelheid naar een beeldmerk. En de slogan “just do it” is al jaren de strijdkreet voor menig top atleet. Ook in het zwembad is Nike flink vertegenwoordigd. En met de zwemkleding of de Badslippers ga jij op jacht naar jouw PR.

Klik eens door de categorien: Zwemkleding, Arena Zwemkleding, Speedo Zwemkleding,Zwembrillen, Zwemtassen,Badmutsen,Badslippers of Zwemmaterialen en maak jouw zwem uitrusting helemaal af.

Daarom bestel je Badslippers online bij Gunnemansports.nl

  • Boven de €75 worden je Badslippers gratis verzonden.
  • Je Badslippers voor 17:00 besteld? Morgen al in huis.
  • 14 dagen recht op retour.
  • Niet goed geld terug garantie.
  • Al 70 jaar sport specialist.