Junior zwembrillen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Online een Junior zwembril kopen? Zo maak je een keuze.

Wij van Gunneman Sports kiezen onze Zwembrillen collecties met veel zorg en aandacht. Onze Zwemsport specialisten werken dagelijks enthousiast met de mooiste merken uit de Zwem wereld. Door fanatiek eigen gebruik en onze “perfect fit” filosofie zorgen wij er voor dat je altijd slaagt met het beste product voor jouw Zwem activiteiten.

Een aantal snelle tips voor Junior Zwembrillen: Met de juiste Zwembrillen verbeter je niet direct je training, maar wel je comfort niveau. Een kwalitatief goede zwembril sluit goed aan, houd eventueel UV of zonlicht tegen en heeft de juiste pasvorm voor het doel. Zo is een racing zwembril iets kleiner, strakker en dieper in het oog dan een trainingzwembril.

De dagen van vorm over functie zijn echt voorbij, gunnemansports.nl heeft een ruim assortiment Junior zwembrillen zodat je zonder problemen een Junior zwembril kan kiezen die past bij jouw smaak.

Zwembrillen zijn er in verschillende uitvoeringen. Zwembrillen met mirrored lenzen worden zijn voorzien van getinte lenzen, hierdoor word de lichtscherpte verminderd, en worden deze zwembrillen veel gebruikt door actieve zwemmers en op wedstrijden. De zwembrillen met non mirrored lenzen bieden bescherming tegen direct (zon)licht, ideaal als uw zwemtrainingen plaatsvinden in heldere zwembaden, of perfect voor het buiten zwemmen. Ook hebben zwembrillen verschillend pasvormen. Zo heb je de performance pasvorm waarbij een zwembril wat kleiner is en wat meer in het oog zit. En de comfort pasvorm waarbij de nadruk niet ligt op hydrodynamica maar zoals het woord al zegt meer op comfort.

De lenzen in een zwembril kunnen beschadigen wanneer deze zomaar in de zwemtas verdwijnen. Het is dus aan te raden om een zwembril doosje of gogglecase te gebruiken om je zwembril te beschermen. En als de elastiek van de zwembril te ver opgerekt is zijn deze met een setje nieuwe zwembril elastieken vaak te vervangen.

Junior zwembril online kopen?

Dat kan natuurlijk bij Gunnemansports.nl Door het ruime assortiment Junior Zwembrillen zit er altijd iets tussen wat voor u naar wens is. En natuurlijk hebben we ook zwembrillen met korting.

Klik eens door de categorien: Zwemkleding, Arena Zwemkleding, Speedo Zwemkleding,Zwembrillen, Zwemtassen,Badmutsen,Badslippers of Zwemmaterialen en maak jouw zwem uitrusting helemaal af.

Daarom bestel je Zwembrillen online bij Gunnemansports.nl

  • Boven de €75 wordt je zwembril gratis verzonden.
  • Je zwembril voor 17:00 besteld? Morgen al in huis.
  • 14 dagen recht op retour.
  • Niet goed geld terug garantie.
  • Al 70 jaar sport specialist.