Speedo zwembrillen

Om het beste te halen uit jouw zwem prestatie hanteren wij een aantal kenmerken die per Speedo zwembril bepalend zijn om tot de ideale keuze te komen. Wil je tijdens het filteren terug naar een overzicht van alle Speedo zwembrillen of wil je gewoon een bepaalde filter uitzetten om je keuzes bij te stellen? Links in het menu zie je de opties en filters uitzetten werkt natuurlijk ook. Lees op deze pagina de uitgebreide uitleg van onze zwem specialisten die hun uiterste best gedaan hebben om alles duidelijk en stapsgewijs voor jou neer te zetten. Kies je een extra filter, dan komt er natuurlijk extra informatie bij. Heb je wat extra ondersteuning nodig, vul dan een van onze keuze hulp paginas in. Mirrored of clear, een comfort of performance fit. Omgeving en toepassing zijn belangrijk voor de kenmerken van jouw zwembril. De dagen van vorm over functie zijn echt voorbij, gunnemansports.nl heeft een ruim assortiment waarbij er altijd keuze genoeg is om Speedo zwembrillen te kiezen die passen bij jouw smaak.

Klik eens door de categorien: Zwembrillen, Arena zwembrillen of Zwembril doosjes en maak jouw outfit en uitrusting helemaal af.

Online een Speedo zwembril kopen? Zo maak je een keuze.

Wij van Gunneman Sports kiezen onze collecties met veel zorg en aandacht. Onze zwemsport specialisten werken dagelijks enthousiast met de mooiste merken in de zwem wereld en door fanatiek eigen gebruik gaat dit enthousiasme na werktijd ook nog flink door. Hierdoor weten ze alle ins en outs van de verschillende Speedo zwembrillen en kunnen ze jou perfect adviseren met jouw keuze. Als je gaat kijken wat er allemaal voor mooie spullen te krijgen zijn in ons assortiment zul je merken dat Speedo zwembrillen breed vertegenwoordigd zijn. Daarom hebben onze zwemsport specialisten een aantal filter mogelijkheden aan de zijkant van deze pagina toegevoegd om de voor jouw beste Speedo zwembril te vinden.

Zo kan er gefilterd worden op:

 • De ideale maat van het product.
 • De belangrijkste kenmerken van het product, of terwijl de shape.
 • De materiaaleigenschappen van het product.
 • Het product profiel bied een extra verfijning specifiek aan het artikel.
 • De beste frequentie waarmee het product gebruikt wordt.
 • En als laatste, werk type sporter kan het beste uit de voeten met welk product.

maar wat betekend dit dan precies

De shape van een Speedo zwembril

Bij de shape van een Speedo zwembrillen heb je de keuze uit verschillende aansluitende vormen, zo hebben we Speedo zwembrillen met een basic, performance en ultimate performance aansluitingBasic zwembrillen zijn voor recreatief gebruik, voor op vakantie of om bijvoorbeeld mee te snorkelen. Performance zwembrillen zijn de brillen voor de fitnesszwemmer en de verenigingszwemmer,hoor jij niet bij die groep maar zoek je toch een comfortabele goed afsluitende bril dan is dit jouw keuze. De Ultimate Performance brillen zorgen net voor dat stukje meer, een beter hydrodynamisch profiel, lekvrije 3d technologie, best of the best.

Lees hier verdere uitleg, en alles wat je wilt weten over zwemmen, je Speedo zwembrillen en je zwemspullen.

Het materiaal van Speedo zwembrillen

Wij hebben Speedo zwembrillen in alle verschillende materialen, van clear lenzen voor donker omstandigheden, tot mirrord brillen voor zwembaden met veel licht.De brillen met clear lensen zijn ontworpen voor omstandigheden met weinig licht, ideaal voor binnen gebruik. De non mirrored zwembrillen zijn het meest algemeen, ontelbaar veel uitvoering voor net zoveel toepassingen. De mirrored brillen zijn ideaal voor wedstrijden en buiten gebruik.

Lees hier verdere uitleg, en alles wat je wilt weten over zwemmen, je Speedo zwembrillen en je zwemspullen.

Het product profiel van Speedo zwembrillen

In het product profiel van Speedo zwembrillen filter je de producten die het beste tijdens training of racing te gebruiken zijn.De mirrored brillen zijn ideaal voor wedstrijden en buiten gebruik. Bij trainingsbrillen ligt de nadruk op comfort en bescherming. Racing brillen worden vooral gemaakt met de insteek dat het de stroomlijn in het water moet verbeteren zodat je in staat bent beter te presteren.

Lees hier verdere uitleg, en alles wat je wilt weten over zwemmen, je Speedo zwembrillen en je zwemspullen.

De gebruiksfrequentie van Speedo zwembrillen

Ben je een recreatieve, actieve of intensieve sporter? Wat betekend dit eigenlijk, en waar pas ik tussen?

Lees hier verdere uitleg, en kom er achter in welk profiel jij past.

Het sporters profiel

Ben je een allround, expert of specialistisch sporter? Wat betekend dit eigenlijk, en waar pas ik tussen?

Lees hier verdere uitleg, en kom er achter in welk profiel jij past.

Daarom bestel je Speedo zwembrillen online bij gunnemansports.nl

 • Boven de €75 wordt je Speedo zwembril gratis verzonden.
 • Je Speedo zwembrillen voor 17:00 besteld? Morgen al in huis.
 • 14 dagen recht op retour.
 • Niet goed geld terug garantie.
 • Al 70 jaar een specialist in de sport.

Natuurlijk hebben we bij gunnemansports.nl meer dan alleen Speedo zwembrillen.

Er voor zorgen dat jij je juiste hockeystick hebt gevonden dat is wat voor ons telt. Maar natuurlijk stopt ons assortiment niet bij Speedo zwembrillen. kijk ook eens bij ons rond voor de gaafste:zwemkleding, badmutsen, zwemmaterialen, zwemtassen of natuurlijk fijne badslippers. waarmee complimenteer jij je outfit?