Zwemtassen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Online een zwemtas kopen? Zo maak je een keuze.

Wij van Gunneman Sports kiezen onze Zwemtassen collecties met veel zorg en aandacht. Onze Zwemsport specialisten werken dagelijks enthousiast met de mooiste merken uit de Zwem wereld. Door fanatiek eigen gebruik en onze “perfect fit” filosofie zorgen wij er voor dat je altijd slaagt met het beste product voor jouw Zwem activiteiten.

Een aantal snelle tips voor Zwemtassen: Een goede is erg handig, je neemt toch al snel wat verschillende trainingsmaterialen mee. En vaak is een sessie voor of na het werk. Daarom moet een tas verschillend comparitmenten bevatten. Voor droge en natte zwemkleding.

De dagen van vorm over functie zijn echt voorbij, gunnemansports.nl heeft een ruim assortiment Zwemtassen zodat je zonder problemen een zwemtas kan kiezen die past bij jouw smaak.

Of je nu sochtends, savonds gaat, voor dag en dauw voor school of werk.. of juist er na. Met een fijne zwemtas heb je alle spullen die je hebt bij de hand en neem je het overal mee naartoe. Of je je natte spullen nu in een meshbag doet om te drogen. Of je hebt al je zwemmaterialen zoals snorkel, handpeddels of je zwemplank er in zitten.

Jouw zwemtas is de topper die met jou gaat voor de beste tijden en de PRs in het zwembad. Maar je moet natuurlijk niet zelf vergeten de boterhammen er in te steken voor na de training.

Klik eens door de categorien: Zwemkleding, Arena Zwemkleding, Speedo Zwemkleding,Zwembrillen, Zwemtassen,Badmutsen,Badslippers of Zwemmaterialen en maak jouw zwem uitrusting helemaal af.

Daarom bestel je Zwemtassen online bij Gunnemansports.nl

  • Boven de €75 wordt je zwemtas gratis verzonden.
  • Je zwemtas voor 17:00 besteld? Morgen al in huis.
  • 14 dagen recht op retour.
  • Niet goed geld terug garantie.
  • Al 70 jaar sport specialist.