Wilson tennis rackets

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Online een Wilson senior Tennis racket kopen? Zo maak je een keuze.

Wij van Gunneman Sports kiezen onze Tennis rackets collecties met veel zorg en aandacht. Onze Tennis specialisten werken dagelijks enthousiast met de mooiste merken uit de Tennis wereld. Door fanatiek eigen gebruik en onze “perfect fit” filosofie zorgen wij er voor dat je altijd slaagt met het beste product voor jouw Tennis activiteiten.

Een aantal snelle tips voor Wilson senior Tennis rackets: Balcontrole is bij Tennis cruciaal. Tennis rackets worden daarom gemaakt van hoogwaardige materialen in veel verschillende soorten. Kies de juiste Tennis rackets voor de correcte speelstijl. Een krachtige speelstijl word versterkt met een wat zwaarder racket, waar een snelle of technische speler/ster wellicht de voorkeur heeft voor iets lichtere maar scherpere Tennis rackets. Ook is er natuurlijk veel te halen uit de verschillende bespanningen of grips. De dagen van vorm over functie zijn echt voorbij, gunnemansports.nl heeft een ruim assortiment Senior tennis rackets zodat je zonder problemen een Wilson senior Tennis racket kan kiezen die past bij jouw smaak.

Een tennis racket is het belangrijkste instrument voor iedere tennisser. Daarom is het belangrijk dat u tennist met een racket dat bij u past. Dit is afhankelijk van een aantal aspecten, zoals: het materiaal. gewicht, balanspunt en de bladgrootte van het racket. Daarnaast is de gripmaat een punt om op te letten. Aan de hand van deze aspecten kan bepaald worden welk racket het best bij uw manier van spelen past. Wij hebben tennis rackets van verschillende merken, zoals: Dunlop, Babolat, Head en Wilson. De rackets zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, soorten en gripmaten. Wij hebben alles op het gebied van tennis rackets.

Wilson tennis spullen kopen?

In 1913 werd Wilson opgericht als de Ashland Manufacturing Company als onderdeel van Wilson & Co.. Een jaar later begon men met het maken van racketsnaren. Thomas E. Wilson werd in 1915 de directeur van het bedrijf en hij richtte zich volledig op de markt voor sportproducten, ook vernoemde hij het bedrijf naar zichzelf. In de jaren erna werden vele concurrenten overgenomen en groeide het bedrijf explosief. Het bedrijf kreeg in 1931 zijn huidige naam. Na de Tweede Wereldoorlog groeide het bedrijf uit tot de grootste sportartikelenproducent in de Verenigde Staten. Wilson staat bekend om hun collectie in de tennissport. Neem een kijkje bij de uitgebreide collectie tennis rackets en tennis tassen van Wilson.

Wilson Senior tennis rackets bij Gunnemansports.nl

Senior tennis rackets is er in allerlei verschillende soorten en maten. Een senior tennis racket is het belangrijkste instrument voor iedere tennisser. Daarom is het belangrijk dat u tennist met een racket dat bij u past. Dit is afhankelijk van een aantal aspecten, zoals: het materiaal. gewicht, balanspunt en de bladgrootte van het racket. Daarnaast is de gripmaat een punt om op te letten. Aan de hand van deze aspecten kan bepaald worden welk racket het best bij uw manier van spelen past. Wij hebben senior tennis rackets van verschillende merken, zoals: Dunlop, Babolat, Head en Wilson. De rackets zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, soorten en gripmaten. Wij hebben alles op het gebied van senior tennis rackets.

Klik eens door de categorien: Tennis Schoenen, Tennis Kleding, Tennis Tassen, Tennis Ballen, Tennis Grips of de Tennis Snaren en Dempers en maak jouw outfit en uitrusting helemaal af.

Daarom bestel je Wilson Senior tennis rackets online bij Gunnemansports.nl

  • Boven de €75 wordt je Tennis racket gratis verzonden.
  • Tennis racket voor 17:00 besteld? Morgen al in huis.
  • 14 dagen recht op retour.
  • Mankement aan het Tennis racket? Stuur ons eerst een foto dan een zending.
  • Niet goed geld terug garantie.
  • Al 70 jaar sport specialist.