Head tennis tassen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Online een Head Tennis tas kopen? Zo maak je een keuze.

Wij van Gunneman Sports kiezen onze Tennis tassen collecties met veel zorg en aandacht. Onze Tennis specialisten werken dagelijks enthousiast met de mooiste merken uit de Tennis wereld. Door fanatiek eigen gebruik en onze “perfect fit” filosofie zorgen wij er voor dat je altijd slaagt met het beste product voor jouw Tennis activiteiten.

Een aantal snelle tips voor Head Tennis tassen: Balcontrole is bij Tennis cruciaal. En soms is het prettig om keuze te hebben in de rackets die je gebruikt. Daarom bieden Tennis tassen vaak ruimte voor meedere rackets. Ook bieden Tennis tassen de ruimte voor alles wat je verder nodig hebt op de baan. van bidon tot handdoek. De jusite Tennis tassen maken je spel en verblijf op de baan tot een succes. De dagen van vorm over functie zijn echt voorbij, gunnemansports.nl heeft een ruim assortiment Head tennis tassen zodat je zonder problemen een Head Tennis tas kan kiezen die past bij jouw smaak.

In een tennis tas vervoer je de belangrijkste materialen die nodig zijn om goed voorbereid op de baan te staan. Zo komt u nooit voor verassingen te staan en hebt u alle materialen tijdens een wedstrijd of training bij de hand. In een tennis tas zijn speciale vakken verwerkt voor rackets, schoenen en ballen. Op deze manier passen al uw materialen perfect in de tas. Wij hebben in ons assortiment tennis tassen van verschillende merken, zoals: Dunlop, Babolat, Wilson, Head en K-swiss. Deze zijn verkrijgbaar in alle kleuren en formaten. Wij hebben alles op het gebied van tennis tassen.

Head tennis spullen kopen?

Head NV werd in 1950 opgericht in Baltimore, Maryland , Verenigde Staten door luchtvaartingenieur Howard Head , nadat hij een skireis had gemaakt en tot zijn verbazing zag dat zijn ski's van hout waren gemaakt in een tijdperk waarin metalen en kunststoffen hout in veel producten verving. Head werkte bij de Glenn L. Martin Company waar ze een vorm van aluminium en plastic laminaat gebruikten om de romp van vliegtuigen te bouwen, en hij was van mening dat hetzelfde materiaal een ideale ski zou maken. Na twee jaar van constant breken van ski's, hadden ze tegen de winter van 1950 een ontwerp dat niet alleen bij elkaar bleef, maar het draaien ook veel gemakkelijker maakte. De Head Standard zou snel groeien in de verkoop in de jaren vijftig, totdat hij en andere Head-ontwerpen in de jaren zestig meer dan 50% van de Amerikaanse markt veroverden, waardoor ze de toonaangevende skifabrikant in de VS en het VK werden. Head verzette zich tegen de overstap naar glasvezelconstructie. Verveeld van de resultaten verkocht Head in 1969 het bedrijf aan de AMF en begon met tennis. Later kocht hij een meerderheidsbelang in Prince Sports .Eind jaren zestig werd een tennisafdeling opgericht toen Howard Head een manier bedacht om het tennisracket te versterken door het aluminium frame te introduceren . Het idee werd een succes en werd voor het eerst geïntroduceerd tijdens de US Open van 1969 . Tegenwoordig is Head groot in de tenniswereld en produceert het alles op het gebied van racketsporten. Neem een kijkje bij de uitgebreide collectie Tennis Rackets en Tennis Tassen van Head.

Klik eens door de categorien: Tennis Schoenen, Tennis Kleding, Tennis Rackets, Tennis Ballen, Tennis Grips of de Tennis Snaren en Dempers en maak jouw outfit en uitrusting helemaal af.

Daarom bestel je Head Tennis tassen online bij Gunnemansports.nl

  • Boven de €75 wordt je Tennis tas gratis verzonden.
  • Tennis tas voor 17:00 besteld? Morgen al in huis.
  • 14 dagen recht op retour.
  • Mankement aan het Tennis tas? Stuur ons eerst een foto dan een zending.
  • Niet goed geld terug garantie.
  • Al 70 jaar sport specialist.