K-swiss tennis tassen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Online een K-swiss Tennis tas kopen? Zo maak je een keuze.

Wij van Gunneman Sports kiezen onze Tennis tassen collecties met veel zorg en aandacht. Onze Tennis specialisten werken dagelijks enthousiast met de mooiste merken uit de Tennis wereld. Door fanatiek eigen gebruik en onze “perfect fit” filosofie zorgen wij er voor dat je altijd slaagt met het beste product voor jouw Tennis activiteiten.

Een aantal snelle tips voor K-swiss Tennis tassen: Balcontrole is bij Tennis cruciaal. En soms is het prettig om keuze te hebben in de rackets die je gebruikt. Daarom bieden Tennis tassen vaak ruimte voor meedere rackets. Ook bieden Tennis tassen de ruimte voor alles wat je verder nodig hebt op de baan. van bidon tot handdoek. De jusite Tennis tassen maken je spel en verblijf op de baan tot een succes. De dagen van vorm over functie zijn echt voorbij, gunnemansports.nl heeft een ruim assortiment K-swiss tennis tassen zodat je zonder problemen een K-swiss Tennis tas kan kiezen die past bij jouw smaak.

In een tennis tas vervoer je de belangrijkste materialen die nodig zijn om goed voorbereid op de baan te staan. Zo komt u nooit voor verassingen te staan en hebt u alle materialen tijdens een wedstrijd of training bij de hand. In een tennis tas zijn speciale vakken verwerkt voor rackets, schoenen en ballen. Op deze manier passen al uw materialen perfect in de tas. Wij hebben in ons assortiment tennis tassen van verschillende merken, zoals: Dunlop, Babolat, Wilson, Head en K-swiss. Deze zijn verkrijgbaar in alle kleuren en formaten. Wij hebben alles op het gebied van tennis tassen.

K-swiss tennis spullen kopen?

K-swiss is gevestigd in Westlake Village, Californie, Amerika en produceert sportschoenen, -kleding en accessoires. Producten van K-swiss zijn te herkennen aan de vijf parallelle strepen op de zijkant. Los Angeles, 1966, twee zwitserse broers Art en Ernie Bunner richtten ‘’Bunner Enterprise’’ op. In 1972 veranderden zij de naam in K-swiss. De broers brachten de eerste amerikaanse volledig uit leer gemaakte tennis schoen op de markt, met de naam ‘’K-swiss Classic.’’ Dit was gedurende twee decennia het enige model wat ze verkochten. Tegenwoordig bied het merk een uitgebreid assortiment aan tennis schoenen, vrijetijd schoenen, sneakers en loop schoenen. De tennis schoenen staan bekend om hun stabiliteit, demping en brede pasvorm. Neem een kijkje bij de uitgebreide collectie Tennis schoenen van K-swiss.

Klik eens door de categorien: Tennis Schoenen, Tennis Kleding, Tennis Rackets, Tennis Ballen, Tennis Grips of de Tennis Snaren en Dempers en maak jouw outfit en uitrusting helemaal af.

Daarom bestel je K-swiss Tennis tassen online bij Gunnemansports.nl

  • Boven de €75 wordt je Tennis tas gratis verzonden.
  • Tennis tas voor 17:00 besteld? Morgen al in huis.
  • 14 dagen recht op retour.
  • Mankement aan het Tennis tas? Stuur ons eerst een foto dan een zending.
  • Niet goed geld terug garantie.
  • Al 70 jaar sport specialist.