Erima ballen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Online een Erima Voetbal kopen? Zo maak je een keuze.

Wij van Gunneman Sports kiezen onze Ballen collecties met veel zorg en aandacht. Onze Voetbal specialisten werken dagelijks enthousiast met de mooiste merken uit de Voetbal wereld. Door fanatiek eigen gebruik en onze “perfect fit” filosofie zorgen wij er voor dat je altijd slaagt met het beste product voor jouw Voetbal activiteiten.

Een aantal snelle tips voor Erima ballen: Ballen worden gemaakt in veel uitvoeringen en materialen. Er zijn officiele en replica varianten gebruikt tijdens de grote Voetbal competities En er word gewerkt met synthetische, natuurlijke of een mix van beide materialen. Probeer daarom verschillende Ballen eens uit en kom zo tot jouw persoonlijke voorkeur. De dagen van vorm over functie zijn echt voorbij, gunnemansports.nl heeft een ruim assortiment Erima ballen zodat je zonder problemen een Erima bal kan kiezen die past bij jouw smaak.

Een goede voetbal is erg belangrijk om het spel optimaal te kunnen spelen. De bal moet stevig zijn en een goede grip hebben, zodat je de perfecte balbehandeling hebt. Wij hebben een grote collectie ballen van Nike, Adidas en Derbystar. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals: natuurgras, kunstgras, zaal, straat en mini ballen. Daarnaast hebben wij ook speciale collectie ballen van de grote voetbal competities, zoals: Premier League, Champions League, Eredivisie, EK en Wk.

Erima voetbalspullen kopen?

Erima is een Duits sportmerk dat al meer dan 100 jaar op de markt is met een rijke traditie. In de buurt van Stuttgart in het Zwabische Pfullingen is het hoofdkantoor van Erima. Verde zijn er nog vestigingen in Zwitserland, Belgie, Nederland, Oostenrijk en Frankrijk. Er zorgen ongeveer 250 medewerkers voor verkoop, ontwikkelingen en productie van textiel en hardware die voor bijna alle sporten te gebruiken zijn. Of het nu om individuele sporters, recreanten of teams gaat, het gaat er bij erima om functionaliteit, design en kwaliteit. Duurzaamheid en pasvorm in veel verschillende maten voor zowel heren, dames als kinderen is gegarandeerd. Erima heeft zijn voorraad altijd op orde. Daarom zien we Erima ook vaak als teamwear. Alle Erima producten en teamcollecties zijn tot 4 jaar beschikbaar na lancering. Neem een kijkje bij de collectie voetbalkleding van Erima.

Klik eens door de categorien: Voetbalschoenen , Voetbalkleding, Tassen, Zaalvoetbal, Scheenbeschermers, Accessoiresof de Keepers Corner en maak jouw outfit en uitrusting helemaal af.

Daarom bestel je een Erima Voetbal online bij Gunnemansports.nl

  • Boven de €75 worden de Ballen gratis verzonden.
  • bal voor 17:00 besteld? Morgen al in huis.
  • 14 dagen recht op retour.
  • Mankement aan de Voetbal? Stuur ons eerst een foto dan een zending.
  • Niet goed geld terug garantie.
  • Al 70 jaar sport specialist.