Junior wakeboard bindingen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Online Een Junior Wakeboard Binding kopen? Zo maak je een keuze.

Wij van Gunneman Sports kiezen onze Wakeboard Binding collecties met veel zorg en aandacht. Onze Wakeboard specialisten werken dagelijks enthousiast met de mooiste merken uit de Wakeboard wereld. Door fanatiek eigen gebruik en onze “perfect fit” filosofie zorgen wij er voor dat je altijd slaagt met het beste product voor jouw Wakeboard activiteiten.

Een aantal snelle tips voor Junior Wakeboard Bindingen: Wakeboard Bindingen zijn heel persoonlijk. Sommige wakeboarders vinden het fijn als de Bindingen goed aansluiten. En andere hebben hem graag een beetje ruimer om de tenen te ontzien bij een landing. Voor gebruik door meerdere mensen is het slim om traditionele open toe Bindingen te gebruiken. Dan maakt de schoenmaat natuurlijk veel minder uit.

De dagen van vorm over functie zijn echt voorbij, gunnemansports.nl heeft een ruim assortiment Junior wakeboard bindingen zodat je zonder problemen een Junior Wakeboard Binding kan kiezen die past bij jouw smaak.

Smalle voeten, brede voeten, hoge wreef of platvoet. Er kan nogal wat verschil in de voet zitten. Daarom is er veel keus op het gebied van wakeboard bindingen. En natuurlijk ben je van harte welkom om bij ons alles aan te trekken en te passen. Maar wij raden je ook aan om testdagen te bezoeken, en om de bindingen van je vrienden eens te proberen op de steiger. Zo voel je namelijk wat jou voorkeur is. Want natuurlijk zijn er nog meer verschillen per wakeboard binding. Zo heb je verschillende sluitingen. Straps (veel gebruikt door Slingshot) of juist veters (Liquid Force). En natuurlijk de verschillende stugheden van je binding. Ga je mega op je inverts en de kickers, dus kan je wel wat extra steun gebruiken tijdens het insnijden en hooken. Ga dan voor een stugge binding. Ben je vooral op de obstacles aan het jibben. Dan is het tweaken en pressen van je board natuurlijk wat je wilt. En dat gaat makkelijker met een wat soepelere binding. Ook zijn het tegenwoordig bijna allemaal closed toe wakeboard bindingen. Behalve natuurlijk als er meer geruild moet worden, of je bent nog mega in de groei. In die gevallen is er altijd nog de keuze voor open toe.

Junior wakeboard bindingen bij Gunnemansports.nl

Junior wakeboard bindingen zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. En is vooral aangepast op smaak en op pasvorm van de junior voet. Het kleurgebruik is over het algemeen vrij neutraal en de pasvorm wat smaller. Junior voeten zijn namelijk over het algemeen een maatje kleiner en moeten door de wakeboard binding goed op de plek gehouden worden. Door het neutrale kleurgebruik matchen de bindingen makkelijker met een board van voorgaande of toekomstige seizoenen.

Klik eens door de categorien: Wakeboard Bescherming, Wetsuits, Wakeboard Kleding, Wakeboard Accessoires, Wakeboards of de Tassen en maak jouw outfit en uitrusting helemaal af.

Daarom bestel je Wakeboard Bindingen online bij Gunnemansports.nl

  • Boven de €75 wordt de Wakeboard Binding gratis verzonden.
  • Bindingen voor 17:00 besteld? Morgen al in huis.
  • 14 dagen recht op retour.
  • Mankement aan de Bindingen? Stuur ons eerst een foto dan een zending.
  • Niet goed geld terug garantie.
  • Al 70 jaar sport specialist.