Jobe wake wetsuits

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Online Een Jobe Wetsuit kopen? Zo maak je een keuze.

Wij van Gunneman Sports kiezen onze Wetsuit collecties met veel zorg en aandacht. Onze Wakeboard specialisten werken dagelijks enthousiast met de mooiste merken uit de Wakeboard wereld. Door fanatiek eigen gebruik en onze “perfect fit” filosofie zorgen wij er voor dat je altijd slaagt met het beste product voor jouw Wakeboard activiteiten.

Een aantal snelle tips voor Jobe Wakeboard Wetsuits: De juiste Wetsuits, Shorty's, of Lycra's beschermen tegen de zon. Maar zijn natuurlijk ontworpen om een dun laagje water vast te houden. Dit laagje warmt op, en zorgt er voor dat je niet afkoelt. Daarom is een Wetsuit eigenlijk altijd zwart. De zwarte kleur absorbeert de hitte en werkt optimaal.

De dagen van vorm over functie zijn echt voorbij, gunnemansports.nl heeft een ruim assortiment Jobe wake wetsuits zodat je zonder problemen een Jobe Wetsuit kan kiezen die past bij jouw smaak.

Houd de kou maar zeker ook de hitte buiten. Sta je op of lig je in het water dan zorgt het wetsuit voor een beschermende barriere. Of het nu het dunne laagje water is tegen de kou, wat word ondersteund door de verschillende diktes in wetsuits zoals 3/2 of 5/3. Wat betekend 3 millimeter lycra op het lichaam en 2 op de armen voor betere beweeglijkheid. Of juist die die hele dunne shorty of lycra die de hete zon tegen houd en je huid beschermd tegen verbranding. Neopreen, wetsuits en lycra’s zijn een top uitvinding. En omdat de wetsuits zijn ontwikkeld voor het wakeboarden heb je maximale bewegingsvrijheid en zijn de wetsuits vaak ook ontworpen met het gebruik van een impact vest in het achterhoofd.

Jobe wakeboardspullen Online Kopen?

Jobe wake is in 1974 opgericht door de waterski legende Jeff Jobe. Het heeft zich in de tussentijd ontwikkeld tot een toonaangevend watersport merk waarbij plezier centraal staat. Wakeboards, Jobe Wetsuits en Wakeboard Helmen, De Jobe accessoires zijn dus niet alleen gemaakt als technisch hoogstandje maar ook om op het gebied van uitstraling indruk te maken.

Klik eens door de categorien: Wakeboard Bescherming, Wakeboard Kleding, Wakeboard Accessoires, Wakeboard Bindingen, Wakeboards of de Tassen en maak jouw outfit en uitrusting helemaal af.

Daarom bestel je Neopreen Wakeboard items online bij Gunnemansports.nl

  • Boven de €75 wordt het Wetsuit gratis verzonden.
  • Neopreen items voor 17:00 besteld? Morgen al in huis.
  • 14 dagen recht op retour.
  • Mankement aan de Neopreen items? Stuur ons eerst een foto dan een zending.
  • Niet goed geld terug garantie.
  • Al 70 jaar sport specialist.