Follow tassen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Online Een Follow Wakeboard Tas kopen? Zo maak je een keuze.

Wij van Gunneman Sports kiezen onze Wakeboard Tassen collecties met veel zorg en aandacht. Onze Wakeboard specialisten werken dagelijks enthousiast met de mooiste merken uit de Wakeboard wereld. Door fanatiek eigen gebruik en onze “perfect fit” filosofie zorgen wij er voor dat je altijd slaagt met het beste product voor jouw Wakeboard activiteiten.

Een aantal snelle tips voor Follow Wakeboard Tassen: Het zijn toch flinke apparaten die Wakeboard. En als je ze laat vallen heb je kans dat ze beschadigen en niet meer goed tegen water kunnen. Daarom zijn Wakeboard Tassen de manier om je Wakeboard goed en veilig te vervoeren. De minimale aanpak met een Sleeve. Of de maximale aanpak met een full on Wheelie Bag. Kijk wat het beste past bij jou reis naar het water.

De dagen van vorm over functie zijn echt voorbij, gunnemansports.nl heeft een ruim assortiment Wakeboard Tassen zodat je zonder problemen een Follow Wakeboard Tas kan kiezen die past bij jouw smaak.

Wakeboard tassen zijn er voor het gemak en de bescherming van je wakeboard tijdens het vervoeren. Een sleeve is de meest minimale manier om je board mee te dragen. Een neopreen beschermings hoes met draagband. Het nadeel hier van is dat je er verder niks in kwijt kan. Want precies dat is het voordeel van boardbags. Je helm, wetsuit en handoek of omkleed poncho passen makkelijk in de tas. Zo heb je alles bij en hoef je niet 2x te lopen. Natuurlijk kan je dit ook oplossen door een wakeboard rugzak. En als je niet houd van al het sjouwen. Ga dan voor een wheeliebag. De wieltjes maken het natuurlijk allemaal een stuk makkelijker. Maar door een beetje sjouwen ben je natuurlijk al wel een beetje warm voor je begint. Haal altijd wel je spullen uit je tas om ze goed te laten drogen. Dit komt de levensduur van je wakeboardspullen enorm ten goede.

Follow wakeboardspullen Online Kopen?

Follow is opgericht in 2010 met een aantal kleine accessoires voor het wakeboarden. Ze zijn begonnen met accessoires te maken met 1 vuistregel zonder allerlei toeters en bellen er op, gewoon goede producten die werken. Inmiddels staan ze bekend om hun brede lijn essentiele wakeboard accessoires en neopreen kleding, zonder de vuistregel te vergeten. De Follow Wetsuits en de Follow Impact Vesten zijn van een zere hoge kwaliteit en ontwikkeld met top atleten. Zo weet Follow wat het beste is voor de wakeboarder en wakeboardster. Check ook de Follow Kleding.

Klik eens door de categorien: Wakeboard Bescherming, Wetsuits, Wakeboard Kleding, Wakeboard Accessoires, Wakeboard Bindingen of de Wakeboards en maak jouw outfit en uitrusting helemaal af.

Daarom bestel je Wakeboard Tassen online bij Gunnemansports.nl

  • Boven de €75 wordt de Wakeboard Tas gratis verzonden.
  • Wakeboard Tas voor 17:00 besteld? Morgen al in huis.
  • 14 dagen recht op retour.
  • Mankement aan de Wakeboard Tas? Stuur ons eerst een foto dan een zending.
  • Niet goed geld terug garantie.
  • Al 70 jaar sport specialist.