Jobe wake wakeboards

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Online Een Jobe Wakeboard kopen? Zo maak je een keuze.

Wij van Gunneman Sports kiezen onze Wakeboard collecties met veel zorg en aandacht. Onze Wakeboard specialisten werken dagelijks enthousiast met de mooiste merken uit de Wakeboard wereld. Door fanatiek eigen gebruik en onze “perfect fit” filosofie zorgen wij er voor dat je altijd slaagt met het beste product voor jouw Wakeboard activiteiten.

Een aantal snelle tips voor Jobe Wakeboards: Wakeboards hebben verschillende kenmerken die specifiek op jou van toepassing kan zijn. Ben je een traditionelere cable wakeboarder, neem dan een iets stugger Wakeboards met channels. Dit is ook de beste keuze voor achter de boot. Hang je juist vooral rond in het Wakepark. Dan is een glad board, met flex wellicht perfect voor jou.

De dagen van vorm over functie zijn echt voorbij, gunnemansports.nl heeft een ruim assortiment Wakeboards zodat je zonder problemen een Jobe Wakeboard kan kiezen die past bij jouw smaak.

The endless summer… dat zou voor veel wakeboarders de droom zijn. Helaas blijft dit voor velen ook bij een droom. Maar als de zomer er dan is, dan gaan we ook helemaal los. Met de ontwikkelingen op wakeboard gebied is er tegenwoordig veel techniek beschikbaar om de wakeboards af te stemmen voor specifieke doeleinden. Zoals verschillende shapes in het board, bijvoorbeeld rocker of hybrid. Voor een zachtere landing tijdens een invert, of voor een agressievere kant. Ook is de keus voor wel of juist geen channels op het board mogelijk. En kun je kiezen uit verschillende wakeboard flex. De flex in je plank zorgt er samen met je bindingen voor hoe je je board kunt pressen en tweaken. Een echt parkboard is daarom ook gladder en soepeler dan een board voor airtricks of achter de boot. Wij raden aan om verschillende boards en shapes te proberen, zowel op testdagen als van je vrienden op de steiger.

Jobe wakeboardspullen Online Kopen?

Jobe wake is in 1974 opgericht door de waterski legende Jeff Jobe. Het heeft zich in de tussentijd ontwikkeld tot een toonaangevend watersport merk waarbij plezier centraal staat. Wakeboards, Jobe Wetsuits en Wakeboard Helmen, De Jobe accessoires zijn dus niet alleen gemaakt als technisch hoogstandje maar ook om op het gebied van uitstraling indruk te maken.

Klik eens door de categorien: Wakeboard Bescherming, Wetsuits, Wakeboard Kleding, Wakeboard Accessoires, Wakeboard Bindingen of de Tassen en maak jouw outfit en uitrusting helemaal af.

Daarom bestel je Wakeboards online bij Gunnemansports.nl

  • Boven de €75 wordt de Wakeboard gratis verzonden.
  • Wakeboard voor 17:00 besteld? Morgen al in huis.
  • 14 dagen recht op retour.
  • Mankement aan het Wakeboard? Stuur ons eerst een foto dan een zending.
  • Niet goed geld terug garantie.
  • Al 70 jaar sport specialist.