Liquid Force wakeboards

Om het beste te halen uit jouw wakeboard prestatie hanteren wij een aantal kenmerken die per Liquid Force wakeboard bepalend zijn om tot de ideale keuze te komen. Wil je tijdens het filteren terug naar een overzicht van alle Liquid Force wakeboards of wil je gewoon een bepaalde filter uitzetten om je keuzes bij te stellen? Links in het menu zie je de opties en filters uitzetten werkt natuurlijk ook. Lees op deze pagina de uitgebreide uitleg van onze wakeboard specialisten die hun uiterste best gedaan hebben om alles duidelijk en stapsgewijs voor jou neer te zetten. Kies je een extra filter, dan komt er natuurlijk extra informatie bij. Heb je wat extra ondersteuning nodig, vul dan een van onze keuze hulp paginas in. Afhankelijk van het type wakeboarder je bent, kan het materiaal gebruik handig zijn. Dus wil je een full wood board of heb je liever een wat lichter gewicht plank en dus een hybrid wakeboard. De dagen van vorm over functie zijn echt voorbij, gunnemansports.nl heeft een ruim assortiment waarbij er altijd keuze genoeg is om Liquid Force wakeboards te kiezen die passen bij jouw smaak.

Klik eens door de categorien: Wakeboards, Heren wakeboards, Dames wakeboards, Junior wakeboards of Slingshot wakeboards en maak jouw outfit en uitrusting helemaal af.

11 artikel(en)

per pagina

11 artikel(en)

per pagina

Online een Liquid Force wakeboard kopen? Zo maak je een keuze.

Wij van Gunneman Sports kiezen onze collecties met veel zorg en aandacht. Onze wakeboard specialisten werken dagelijks enthousiast met de mooiste merken in de wakeboard wereld en door fanatiek eigen gebruik gaat dit enthousiasme na werktijd ook nog flink door. Hierdoor weten ze alle ins en outs van de verschillende Liquid Force wakeboards en kunnen ze jou perfect adviseren met jouw keuze. Als je gaat kijken wat er allemaal voor mooie spullen te krijgen zijn in ons assortiment zul je merken dat Liquid Force wakeboards breed vertegenwoordigd zijn. Daarom hebben onze wakeboard specialisten een aantal filter mogelijkheden aan de zijkant van deze pagina toegevoegd om de voor jouw beste Liquid Force wakeboard te vinden.

Zo kan er gefilterd worden op:

 • De ideale maat van het product.
 • De belangrijkste kenmerken van het product, of terwijl de shape.
 • De materiaaleigenschappen van het product.
 • Het product profiel bied een extra verfijning specifiek aan het artikel.
 • De beste frequentie waarmee het product gebruikt wordt.
 • En als laatste, werk type sporter kan het beste uit de voeten met welk product.

maar wat betekend dit dan precies

De shape van een Liquid Force wakeboard

Bij de shape van een Liquid Force wakeboard heb je de keuze uit verschillende rockers, zo hebben we Liquid Force wakeboards met een three stage een hybrid rocker en alles daar tussen inWij maken onderscheid in 4 verschillende shapes bij wakeboards. Three Stage, Five stage, Continuous Rocker en een Hybrid rocker. Bij de keuze voor de shape van je wakeboard is het van belang goed na te denken wat je verwacht van je wakeboard en wat je er mee wil doen. Zo is een Three Stage of Five Stage rocker het lekkerste voor de obstacles, en een Continuous rocker weer wat meer voor de klassieke wakeboarders.

Lees hier verdere uitleg, en alles wat je wilt weten over wakeboarden, je Liquid Force wakeboards en je wakeboardspullen.

Het materiaal van Liquid Force wakeboards

Wij hebben Liquid Force wakeboards in alle verschillende materialen, van soepele composite tot wood cores met flex.In het materiaal van wakeboards is er verschil tussen een full-wood core, een composite core of een Hybrid dat is een combinatie van die twee. De full wood wakeboards zijn wat stugger, waardoor ze wel wat degelijker zijn en de composite core is weer wat lichter in gewicht. De Hybrid planken flexen het lekkerste en blijven ook het langste de flex houden.

Lees hier verdere uitleg, en alles wat je wilt weten over wakeboarden, je Liquid Force wakeboards en je wakeboardspullen.

Het product profiel van Liquid Force wakeboards

In het product profiel van Liquid Force wakeboards filter je de producten die het best achter de boot in het park of achter de kabel zijn te gebruiken.Ben je een Cable boarder, een Obstacle of hang je juist het liefst achter een boot. voor iedere boarder een eigen profiel wakeboard. De wakeboards die bedoelt zijn voor achter een boot, hebben vaak wat diepere channels zodat het wakeboard minder zenuwachtig is op het water, een Obstacle board heeft een vlakkere base zodat je beter over een obstacle kan glijden.

Lees hier verdere uitleg, en alles wat je wilt weten over wakeboarden, je Liquid Force wakeboards en je wakeboardspullen.

De gebruiksfrequentie van Liquid Force wakeboards

Ben je een recreatieve, actieve of intensieve sporter? Wat betekend dit eigenlijk, en waar pas ik tussen?

Lees hier verdere uitleg, en kom er achter in welk profiel jij past.

Het sporters profiel

Ben je een allround, expert of specialistisch sporter? Wat betekend dit eigenlijk, en waar pas ik tussen?

Lees hier verdere uitleg, en kom er achter in welk profiel jij past.

Daarom bestel je Liquid Force wakeboards online bij gunnemansports.nl

 • Boven de €75 wordt je Liquid Force wakeboard gratis verzonden.
 • Je Liquid Force wakeboards voor 17:00 besteld? Morgen al in huis.
 • 14 dagen recht op retour.
 • Niet goed geld terug garantie.
 • Al 70 jaar een specialist in de sport.

Natuurlijk hebben we bij gunnemansports.nl meer dan alleen Liquid Force wakeboards.

Er voor zorgen dat jij je juiste hockeystick hebt gevonden dat is wat voor ons telt. Maar natuurlijk stopt ons assortiment niet bij Liquid Force wakeboards. kijk ook eens bij ons rond voor de gaafste:wakeboardbindingen, neopreen, wakeboard bescherming, wakeboardkleding, wakeboard tassen of natuurlijk de beste wakeboard accessoires. waarmee complimenteer jij je outfit?