"Meer dan 70 jaar sport, over drie generaties"

Welkom op gunnemansports.nl, de online winkel van de Gunneman Sports keten. Het online hoofdkantoor en klantenservice zijn gevestigd in onze fysieke sportzaak aan de Aalsterweg 83 in Eindhoven.

In onze fysieke wintersportzaak op de Kempervennendreef 4 in Westerhoven gevestigd bij de eeuwige sneeuw van Montana Snowcenter kan u terecht voor de ultime wintersport beleving. Maar let wel op de beperkte openingstijden buiten het seizoen!

Bij onze vestiging aan de Steenweg 33 in Helmond kan u terecht voor een ultime sport beleving met een uitgebreid intersport assortiment.

Een stelletje sportievelingen bij elkaar!

Het besneeuwde bergleven laat ons hart sneller kloppen! Hockey zit in ons DNA! Als eerste op en in het water, en als laatste er weer vanaf! Bij grote passie, komt grote product kennis kijken! Daarom weten onze sport specialisten als geen ander het belang van persoonlijk advies. Twijfel je over een snowboard? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wil je net even wat extra info over die nieuwe hockeystick? Met ons unieke persoonijk hockeystick advies geven onze sport specialisten het beste advies op maat! vragen zoals: 
  • Welke hockeystick past bij mij?
  • Wat zijn de beste schoenen voor de beste prestatie?
  • Welke maat heb ik nodig?
  • Hoe zit het met de garantie?

Wij geven je graag extra advies en mocht je dit prettig vinden lopen we er zelfs telefonisch nog met je doorheen! 


Mocht je langs willen komen in een van onze filialen en ben je benieuwd wat deze winkel allemaal op voorraad heeft? Gebruik per sportshop.nl de filter aan de linkerkant van de pagina, of check hier het totaal overzicht!

Persoonlijke service, wij worden er vrolijk van!

Dit is de fun die we naar jou over willen brengen. Sta jij met een big smile op de berg, sla je de bal keihard langs de keeper, ga je voor goud in de gym, train je dag in dag uit voor die snelle 10k, voel je je als een vis in het water, of juist er boven? Mooi! Dat is waar wij het voor doen! Hou ons in de gaten of deel jou glansmomenten met ons via facebook of instagram!

Met vriendelijke groet,

Team Gunneman Sports