Nidecker snowboards

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Online een Nidecker Snowboard kopen? Zo maak je een keuze.

Wij van Gunneman Sports kiezen onze Snowboards collecties met veel zorg en aandacht. Onze Wintersport specialisten werken dagelijks enthousiast met de mooiste merken uit de Wintersport wereld. Door fanatiek eigen gebruik en onze “perfect fit” filosofie zorgen wij er voor dat je altijd slaagt met het beste product voor jouw Wintersport activiteiten.

Een aantal snelle tips voor Nidecker Snowboards: Zorg ervoor dat je een board kiest voor jouw Snowboard niveau. Een stug piste georienteerd Snowboard, een wat soepeler twintip park Snowboard. Of misschien wel een Snowboard veel set-back of een swallowtail als je veel in de poeder te vinden bent. Er is veel tegenwoordig veel variatie in Snowboard shapes. En het is hardstikke leuk om daar mee te varieren. Als je in het bezit bent van schoenmaat 43,5 of groter, kies dan voor een wide Snowboard om niet of minder met je tenen over de rand te komen. De dagen van vorm over functie zijn echt voorbij, gunnemansports.nl heeft een ruim assortiment Nidecker snowboards zodat je zonder problemen een Snowboard kan kiezen die past bij jouw smaak.

The stuff dreams are made of. Heel het jaar dromen we er van en als het moment eenmaal daar is gaan we helemaal los. Met de ontwikkelingen op snowboard gebied is er tegenwoordig veel techniek beschikbaar om die wintersport vakantie nog fijner te maken. denk eens aan de magna traction of traction tech, waarbij de staalkant op strategische plekken iets uitsteekt als een kartel mes voor extra grip. Of de tripple base technologie die door een spoon vorm zorgt voor extra board gemak.

Nidecker Wintersport Spullen Online Kopen?

EEN EEUW VAN VINDINGRIJKHEID en INNOVATIE. Al meer dan een eeuw is Nidecker eigendom van en wordt geexploiteerd door de familie in Rolle uit Zwitserland, wiens eerste zonen allemaal Henri heten. In 2010 gaf Henri IV het bedrijf door aan de 5e generatie, zijn drie zonen, Henry, Xavier en Cedric Nidecker. Van het maken van ladders en wagenwielen tot ski's en vervolgens snowboards, Nidecker beheert momenteel vijf toonaangevende actiesportmerken, waaronder Jones Snowboards, Now Bindings, YES. Snowboards, Flow, evenals het gelijknamige merk Nidecker dat snowboards, snowboardschoenen, snowboardbindingen en SUP-boards produceert.

Klik eens door de categorien: Snowboard bindingen, Snowboardschoenen, Boards, Wintersport kleding , of Wintersport Handschoenen en maak jouw outfit en uitrusting helemaal af.

Daarom bestel je Snowboards online bij Gunnemansports.nl

  • Boven de €75 wordt je snowboard gratis verzonden.
  • Je Snowboards voor 17:00 besteld? Morgen al in huis.
  • 14 dagen recht op retour.
  • Niet goed geld terug garantie.
  • Al 70 jaar sport specialist.