Base cleaning

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Online Base Cleaner kopen? Zo maak je een keuze.

Wij van Gunneman Sports kiezen onze Wintersport Onderhoud collecties met veel zorg en aandacht. Onze Wintersport specialisten werken dagelijks enthousiast met de mooiste merken uit de Wintersport wereld. Door fanatiek eigen gebruik en onze “perfect fit” filosofie zorgen wij er voor dat je altijd slaagt met het beste product voor jouw Wintersport activiteiten.

Een aantal snelle tips voor Wintersport Onderhoud: Ookal gebruiken de meeste mensen hun Wintersport spullen maar eens per jaar goed en laten ze deze Slijpen waxen. Is het Onderhoud van je belag en kanten een top bezigheid voor zowel voorpret en avond pret tijdens de Wintersport. Een Base Cleaner is erg belangrijk om het vuil uit de porien van je belag te halen en zo ruimte te creeeren voor de nieuwe verse wax laag. De dagen van vorm over functie zijn echt voorbij, gunnemansports.nl heeft een ruim Slijpen waxen assortiment zodat je zonder problemen Base Cleaner kan kiezen die past bij jouw smaak.

Om je wintersportspullen en je wintersport plezier te maximaliseren is onderhoud en tuning van groot belang. Of je nu een echte fanatiekeling bent die savonds onder het genot van een biertje extra wax staat te strijken. Of gewoon geen zin hebt in de stress van een kapotte buckle of strap. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Klik eens door de categorien: Heren wintersportkleding, Dames wintersportkleding, Ski sokken, Jongens wintersportkleding, of Meisjes wintersportkleding en maak jouw outfit en uitrusting helemaal af.

Daarom bestel je Wintersport Onderhoud online bij Gunnemansports.nl

  • Boven de €75 worden je Wintersport Onderhoud artikelen gratis verzonden.
  • Je Onderhoud artikelen voor 17:00 besteld? Morgen al in huis.
  • 14 dagen recht op retour.
  • Niet goed geld terug garantie.
  • Al 70 jaar sport specialist.