Flow snowboardschoenen

Om het beste te halen uit jouw wintersport prestatie hanteren wij een aantal kenmerken die per Flow snowboardschoen bepalend zijn om tot de ideale keuze te komen. Wil je tijdens het filteren terug naar een overzicht van alle Flow snowboardschoenen of wil je gewoon een bepaalde filter uitzetten om je keuzes bij te stellen? Links in het menu zie je de opties en filters uitzetten werkt natuurlijk ook. Lees op deze pagina de uitgebreide uitleg van onze wintersport specialisten die hun uiterste best gedaan hebben om alles duidelijk en stapsgewijs voor jou neer te zetten. Kies je een extra filter, dan komt er natuurlijk extra informatie bij. Heb je wat extra ondersteuning nodig, vul dan een van onze keuze hulp paginas in. Wil je het ultieme gemak op het gebied van sluiting bij je snowboard schoen dan ga je voor een BOA sluiting of een Speedlace sluiting. Belangrijk is dat je snowboardschoen goed aansluit aan je voet en comfortabel zit. De stijfheid is iets persoonlijk. De dagen van vorm over functie zijn echt voorbij, gunnemansports.nl heeft een ruim assortiment waarbij er altijd keuze genoeg is om Flow snowboardschoenen te kiezen die passen bij jouw smaak.

Klik eens door de categorien: Snowboard schoenen, Heren snowboardschoenen, Dames snowboardschoenen, Junior snowboardschoenen, Burton snowboardschoenen of Vans snowboardschoenen en maak jouw outfit en uitrusting helemaal af.

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Online een Flow snowboardschoen kopen? Zo maak je een keuze.

Wij van Gunneman Sports kiezen onze collecties met veel zorg en aandacht. Onze wintersport specialisten werken dagelijks enthousiast met de mooiste merken in de wintersport wereld en door fanatiek eigen gebruik gaat dit enthousiasme na werktijd ook nog flink door. Hierdoor weten ze alle ins en outs van de verschillende Flow snowboardschoenen en kunnen ze jou perfect adviseren met jouw keuze. Als je gaat kijken wat er allemaal voor mooie spullen te krijgen zijn in ons assortiment zul je merken dat Flow snowboardschoenen breed vertegenwoordigd zijn. Daarom hebben onze wintersport specialisten een aantal filter mogelijkheden aan de zijkant van deze pagina toegevoegd om de voor jouw beste Flow snowboardschoen te vinden.

Zo kan er gefilterd worden op:

 • De ideale maat van het product.
 • De belangrijkste kenmerken van het product, of terwijl de shape.
 • De materiaaleigenschappen van het product.
 • Het product profiel bied een extra verfijning specifiek aan het artikel.
 • De beste frequentie waarmee het product gebruikt wordt.
 • En als laatste, werk type sporter kan het beste uit de voeten met welk product.

maar wat betekend dit dan precies

De shape van een Flow snowboardschoen

Bij de shape van een Flow snowboardschoen heb je de keuze uit fits ofwel flex, zo hebben we Flow snowboardschoenen met een soft, performance freestyle of freeride flex allemaal met specifieke eigenschappenDe Freestyle snowboard schoenen zijn wat soepeler dan de Performance schoenen, omdat je bij het neerkomen van een sprong liever wat meer door kan buigen dan dat de schoen je blokkeert. Als de schoen niet genoeg door buigt, zul je de klappen met je lichaam op moeten vangen.

Lees hier verdere uitleg, en alles wat je wilt weten over wintersport, je Flow snowboardschoenen en je wintersport spullen.

Het materiaal van een Flow snowboardschoen

Wij hebben Flow snowboardschoenen in alle verschillende materialen, zoals custom fit, thermo fit of comfort fit.De snowboard schoenen met een comfort fit zijn gericht op het bieden van comfort in je snowboard boot, en de schoenen met een Thermo fit vormen zich door de warmte in de schoen, dus als je deze een week gedragen hebt vormen ze zich naar jou voeten.

Lees hier verdere uitleg, en alles wat je wilt weten over wintersport, je Flow snowboardschoenen en je wintersport spullen.

Het product profiel van Flow snowboardschoenen

In het product profiel van Flow snowboardschoenen filter je de producten die het beste in het park, op de piste, de backcountry of all mountain zijn te gebruiken.Bij ieder type terrein is een bepaalde snowboardschoen beter geschikt. Als je voornamelijk op de piste bent en graag hard van de berg af komt kan je het beste een stugge schoen hebben, en voor in het park doe je er beter aan om een soepelere schoen te pakken.

Lees hier verdere uitleg, en alles wat je wilt weten over wintersport, je Flow snowboardschoenen en je wintersport spullen.

De gebruiksfrequentie van Flow snowboardschoenen

Ben je een recreatieve, actieve of intensieve sporter? Wat betekend dit eigenlijk, en waar pas ik tussen?

Lees hier verdere uitleg, en kom er achter in welk profiel jij past.

Het sporters profiel

Ben je een allround, expert of specialistisch sporter? Wat betekend dit eigenlijk, en waar pas ik tussen?

Lees hier verdere uitleg, en kom er achter in welk profiel jij past.

Daarom bestel je Flow snowboardschoenen online bij gunnemansports.nl

 • Boven de €75 wordt je Flow snowboardschoen gratis verzonden.
 • Je Flow snowboardschoenen voor 17:00 besteld? Morgen al in huis.
 • 14 dagen recht op retour.
 • Niet goed geld terug garantie.
 • Al 70 jaar een specialist in de sport.

Natuurlijk hebben we bij gunnemansports.nl meer dan alleen Flow snowboardschoenen.

Er voor zorgen dat jij je juiste hockeystick hebt gevonden dat is wat voor ons telt. Maar natuurlijk stopt ons assortiment niet bij Flow snowboardschoenen. kijk ook eens bij ons rond voor de gaafste:skies, snowboards, snowboardbindingen, skistokken, wintersportkleding, handschoenen, bescherming, off piste benodigdheden, tassen, slijp en wax benodigdheden of de gaafste wintersport accessoires. Waarmee complimenteer jij je outfit?