Flow snowboardschoenen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Online een Flow Snowboardschoen kopen? Zo maak je een keuze.

Wij van Gunneman Sports kiezen onze Snowboard Schoenen collecties met veel zorg en aandacht. Onze Wintersport specialisten werken dagelijks enthousiast met de mooiste merken uit de Wintersport wereld. Door fanatiek eigen gebruik en onze “perfect fit” filosofie zorgen wij er voor dat je altijd slaagt met het beste product voor jouw Wintersport activiteiten.

Een aantal snelle tips voor Flow Snowboard Schoenen: Zorg ervoor dat je lekker warme en goed passende Snowboard Schoenen draagt. Dit houd in dat u de voorkant van de Snowboard Schoenen met rechte benen net moet raken, maar met gebogen knieen net los moet komen. Er is niks zo vervelend als pijn aan de voeten. De dagen van vorm over functie zijn echt voorbij, gunnemansports.nl heeft een ruim assortiment Snowboard schoenen zodat je zonder problemen een Snowboardschoen kan kiezen die past bij jouw smaak.

De juiste snowboardschoen voor de juiste persoon. Of je nu hele dagen in het park hangt, de piste af sjeest of juist in de poeder te vinden bent. De perfecte snowboardschoen voor jouw voet is te vinden. Of je nu een bredere voet hebt en een specifiek model kiest wat net een tikkeltje breder is. Of juist een wat smallere voet die je iets beter vast zet met een dubbele boa. Elke voet is anders. Let bij snowboardschoenen op dat je als je recht op staat de voorkant een heel klein beetje raakt, en als je door de knieen buigt de tenen vrij zijn. zo sta je namelijk ook op je snowboard.

Flow Wintersportspullen online kopen?

Van de tradities in de Alpen tot de innovatieve jib spirit van Zuid-Californie, van freeride tot freestyle, snowboarden is de sport van een individu. Flow heeft door de jaren heen zijn eigen pad ontwikkeld. Te beginnen met de eerste Flow-bindingen in 1966, die werd gecombineerd met een strap genaamd “Swaps”. Deze binding verbrak dat een binding twee banden en een vaste hiel was. In 2005 innoveert Flow opnieuw door 4 nieuwe snowboardschoenen aan de collectie toe te voegen geheel ontworpen met een nieuwe schokdemperzool en nieuwe technischevoeringen. Een vooruitgang in de snowboard technologie voor het verbeteren van de prestaties en kracht met een Flow-snowboard. Flow blijft zichzelf doorontwikkelen. Zo ontstaat er Hybrid PowerCapsStraps en LSR-ratels. Dit nieuwe platform met actieve strap technologie beloofd veel voor de toekomst.

Klik eens door de categorien: Snowboard bindingen, Snowboardschoenen, Boards, Wintersport kleding , of Wintersport Handschoenen en maak jouw outfit en uitrusting helemaal af.

Daarom bestel je Snowboard Schoenen online bij Gunnemansports.nl

  • Boven de €75 worden je Snowboard Schoenen gratis verzonden.
  • Je Snowboard Schoenen voor 17:00 besteld? Morgen al in huis.
  • 14 dagen recht op retour.
  • Niet goed geld terug garantie.
  • Al 70 jaar sport specialist.