Blizzard skis

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Online een Blizzard Ski kopen? Zo maak je een keuze.

Wij van Gunneman Sports kiezen onze Wintersport Skies collecties met veel zorg en aandacht. Onze Wintersport specialisten werken dagelijks enthousiast met de mooiste merken uit de Wintersport wereld. Door fanatiek eigen gebruik en onze “perfect fit” filosofie zorgen wij er voor dat je altijd slaagt met het beste product voor jouw Wintersport activiteiten.

Een aantal snelle tips voor Blizzard Skies: Zorg ervoor dat je een Ski kiest voor jouw Ski niveau. Een stugge piste georienteerde Ski, een Ski die iets breder is onder de binding voor meer drijfvermogen op verspoorde pistes of in de poeder. Of een wat soepelere twintip park Ski. Er is veel tegenwoordig veel variatie in Ski radiusen en shapes. En het is hardstikke leuk om daar mee te varieren. De dagen van vorm over functie zijn echt voorbij, gunnemansports.nl heeft een ruim assortiment Blizzard skies zodat je zonder problemen een Ski kan kiezen die past bij jouw smaak.

In de ski wereld staat de technische ontwikkeling niet stil. Ski merken blijven jaarlijks hun technieken bijschaven en zo skies creeren waarme je betere grip hebt op de piste, minder trillingen hebt op hoge snelheid en het ski plezier word gemaximaliseerd. Door verschillende shapes en rockers gaat het skieen tegenwoordig moeiteloos en kun je kiezen voor de perfecte ski voor jouw behoeftes. een bredere ski voor in de poeder of juist een ski met een agressieve radius om de piste te verslinden.

Blizzard Wintersport Spullen Online Kopen?

Blizzard werd in 1945 opgericht door Anton Arnsteiner beter bekend als der Toni. Toen hij thuiskwam van de tweede wereldoorlog, Is hij in zijn werkplaats begonnen met het produceren van ski's naast zijn dagelijkse bezigheid van houten meubels. Het merk Blizzard werd in 1953 officieel een feit. En in 1954 werd Blizzard de eerste fabrikant die massieve polyethyleen skibases produceerde. De eerste uitbreiding van Blizzard vond plaats in 1957, evenals de introductie van metaal en glasvezel als nieuwe materialen. In 1970, toen de productie 500.000 ski's per jaar bereikte was de naam Blizzard tot op de dag van vandaag niet meer weg te denken uit de wintersport wereld.

Klik eens door de categorien: Skischoenen, Snowboardschoenen, Winterlaarzen, en maak jouw outfit en uitrusting helemaal af.

Daarom bestel je ski's online bij Gunnemansports.nl

  • Boven de €75 worden je ski's gratis verzonden.
  • Je ski's voor 17:00 besteld? Morgen al in huis.
  • 14 dagen recht op retour.
  • Niet goed geld terug garantie.
  • Al 70 jaar sport specialist.